Social Return bij DOEGOODS

Wij bieden je de mooiste en meest verrassende relatiegeschenken, kerstpakketten, designproducten en seizoensattenties. En dat doen we niet alleen voor jou, maar ook voor onze eigen medewerkers, want in elk geschenk en pakket van DOEGOODS zit een flinke dosis social return verpakt. Dat doen wij in de vorm van taal-, reken- en computerlessen voor onze bijzondere medewerkers. Ook op sociaal vlak krijgen ze ondersteuning waar nodig. Zo zetten wij onze winst in voor onze mensen. Van gezellige brievenbusgeschenken tot luxe kerstgeschenken, bij elke bestelling die jij bij DOEGOODS doet, help je onze medewerkers maatschappelijk en professioneel vooruit. Als dochteronderneming van IBN creëert DOEGOODS dus ruimte en passend werk voor mensen die extra ondersteuning naar en bij werk goed kunnen gebruiken. Doe het goed met DOEGOODS.

Over DOEGOODS

Kies voor onze geschenken

In samenwerking met ons moederbedrijf IBN bieden we kansen aan medewerkers die het zonder steuntje in de rug (nog) niet redden op de arbeidsmarkt. We creëren een plek waar ze zichzelf kunnen zijn en bieden werk waarin ze uitblinken. Dat geeft een voldoening die nauwelijks in woorden is uit te drukken.

In samenwerking met IBN, krijgen onze medewerkers een extra steuntje in de rug voor werk en ontwikkeling, op sociaal, professioneel, taal- en rekenkundig gebied. 

Meer weten over onze SROI-verplichting en wat jij bijdraagt met DOEGOODS? 

Product is aan het mandje toegevoegd

DOEGOODS