kerstpakket

Social impact in ‘a box’!

Welkom bij DOEGOODS – Dé online social impact maker voor Unieke Goodies met een Maatschappelijke Twist!

FEEL GOOD MET DOEGOODS

Maak social impact met een geschenk van DOEGOODS! Onze missie als toffe sociale onderneming? De wereld inclusiever en duurzamer maken met onze te gekke geschenken. Doe je mee? Want hoe mooi s het dat je met het bestellen van een cadeau écht bijdraagt aan maatschappelijk verantwoord ondernemen?

Sociaal ondernemen zit in ons DNA. We gebruiken onze winst om onze bijzondere DOEGOODS-helden te ondersteunen. Mensen voor wie het hebben van werk niet vanzelfsprekend is. We ondersteunen ze in skills zoals taal, rekenen en digitale vaardigheden. Meedoen in de maatschappij, dat wil toch iedereen! Ze pakken jouw cadeau dus met extra veel liefde in. En je maakt dubbel impact want in ons assortiment vind je producten van leveranciers met een te gek verhaal en een sociale missie in ons assortiment!

Kortom: bestel jij jouw goodies bij DOEGOODS? Dan geef je onze medewerkers een boost in hun sociale en professionele ontwikkeling. Hoe geweldig is dat?!

Als trotse zusteronderneming van IBN, bieden we mensen die wat extra ondersteuning nodig hebben op de arbeidsmarkt een geweldige plek om te shinen. Samen met IBN creëren we kansen voor degenen die dat nodig hebben. Bij DOEGOODS vinden ze een plek waar ze zichzelf kunnen zijn en waar hun talenten tot uiting komen. En dat gevoel is gewoon onbeschrijfelijk!

Maak ook social impact en doe met ons mee!

Over DOEGOODS

Onze social impact!

Maatschappelijke impact!

  • Onze missie DOEGOODS: inclusiviteit! Jouw geschenken worden verpakt door DOEGOODS-toppers die extra ondersteuning nodig hebben op de arbeidsmarkt
  • DOEGOODS doneert aan de voedselbank. Bij verschillende pakketten dragen wij een donatie af aan de voedselbank. Wist dat ook jij  de ‘Oh my good’ cadeaukaart kunt inwisselen door een voedselpakket te doneren?!
  • Wijn en  Alle wijnen in onze geschenken zijn niet alleen lekker. Bij elke fles wijn doneren wij 750 liter schoon drinkwater in landen waar dat hard nodig is (via de foundation Made Blue) of we investeren in waterputten in Afrika (via de foundation Bambanani)

Duurzame impact!

  • We plant trees for life! Per verkocht Japandi product doneren we 0,05ct aan Trees fo all. Hierdoor worden jaarlijks weer heel wat nieuwe bomen geplant!
  • Groenbezorgen! Jouw geschenken worden bezorgd per fiets door GroenBezorgen. We besparen autoritten en dus veel beter voor het milieu!
  • Recycling restafval. Veel van de producten in onze geschenken zijn geproduceerd van gerecyclede materialen. Minder restafval, wel zo fijn toch!

DOEGOODS-TOPPER MARIE-LOUISE

‘Zonder IBN had ik geen werk’

DOEGOODS-TOPPER CONSTANTIJN

‘Ik ben blij dat ik werk heb’