Doegoods productie toppers

Productietijgers van DOEGOODS

Je maakt sociale impact! Mensen die om wat voor reden dan ook extra ondersteuning nodig hebben op de arbeidsmarkt doen dankzij jouw bestelling (weer) mee! DOEGOODS is een merk van IBN. Onze productietijgers werken op productielocaties van onze zusterbedrijf IBN. En daar werken wel zo’n 1000 medewerkers! Zij verpakken jouw geschenk, doosje-voor-doosje met heel veel liefde in.

Eigen Productielocaties

Vele Handen Maken Licht Werk

Onze DOEGOODS-productietijgers werken vanuit de productielocaties van ons zusterbedrijf IBN in Oss, Cuijk en Veghel. Het verpakken van geschenken vanaf 25 stuks tot grote aantallen, het personaliseren van jouw geschenk, warehousing, garantie van leverbetrouwbaarheid, het versturen naar jouw ontvanger: het kan bij DOEGOODS! We doen alles zelf. Niet alleen een mooi geschenk, je geeft ook direct invulling aan Social return. Welk geschenk je ook kiest, jij maakt met jouw geschenk social impact!

Bij sociaal ontwikkelbedrijf IBN Productie zijn ruim duizend medewerkers werkzaam die iedere dag de mooiste producten en geschenken inpakken. En dat is nog niet alles. Onze DOEGOODS-tijgers produceren en assembleren ook meerdere artikelen zelf. Heb je bijvoorbeeld onze te gekke raketlamp al gezien? Gemaakt van gerecycled karton, een leuk èn duurzaam geschenk! Het is onze missie om nog meer mensen te kunnen helpen die het zonder steun (nog) niet redden op de reguliere arbeidsmarkt. Doe jij mee?

Over DOEGOODS

Een kijkje in de keuken!

Bij DOEGOODS houden we van transparant zaken doen. Zien hoe het er bij ons binnen uitziet?