DOEGOoDS showroom

Maak kennis met DOEGOODS

Met DOEGOODS maak je altijd de goede keuze dankzij het aanbod duurzame producten en ons sociale karakter. Bij ieder van onze geschenkpakketten pakken we namelijk een dankbare dosis social return in.

Wat maakt DOEGOODS bijzonder?

DOEGOODS voor iedereen

Werkplezier en klantgeluk zijn voor DOEGOODS een groot goed. Door je kerstpakketten en relatiegeschenken te kopen bij DOEGOODS laat je jouw sociale gezicht zien, toon je aan maatschappelijk verantwoord te ondernemen en vervul je jouw social return verplichting, zonder concessies aan prijs en kwaliteit te doen. Zo zorgen we samen voor een glimlach op de gezichten van jouw medewerkers of relaties en ook op de vele gezichten van de mensen achter DOEGOODS.

Met DOEGOODS heb je volop keuze, voor iedereen en voor elke gelegenheid. Wat dacht je van een pakket met streekproducten? Of een gevarieerd pakket met een door onze medewerkers handgemaakt geschenk? Of kies je liever voor een gezellig borrelpakket of een pakket vol complimenten? Al onze geschenkpakkettenkerstpakketten en relatiegeschenken worden met de grootste zorg samengesteld en ingepakt met producten van Nederlandse leveranciers, zoveel mogelijk sociaal, duurzaam of regionaal. Dus welke keuze je ook maakt, je doet het altijd goed.

Ontmoet ons team

Bij DOEGOODS houden we van samenwerken, met jou en met al onze medewerkers. Met elkaar zorgen we voor de mooiste geschenkpakketten en het beste resultaat voor jou, je klanten, collega’s, medewerkers en relaties. En dat doen we met z’n allen: het DOEGOODS-kernteam en de vele mensen die zorgen voor het samenstellen, assembleren van designproducten, inpakken van pakketten, vervoeren en bezorgen. Wij houden van onze klanten. Er gaat zoveel zorg, plezier en liefde in DOEGOODS relatie- en kerstpakketten, dat voel je wanneer je ze ontvangt en wanneer je ze geeft. Ja, wij houden van ons werk!

Astrid Davis

Relatiebeheer, sales, enthousiast, creatief, mensenmens, rommelmarktfan, vive la France en zwemSter.

Edwin Nabbe

Adviseur, enthousiast, creatief, nuchter en verbindend. Een echte teamplayer. La dolce vita.

Saskia van Schijndel

Regelaar, ontwikkelen, creatief, houdt wel van een uitdaging, Italië fan, kookt graag en is fiets(St)er.

Maikel de Wit

Logistiek organisatorisch talent, open, doorzetter, pro-actief, betrokken en doelgericht. Sportief en feestnummer.

Claudia Sanders

Stille kracht, uitermate klantgericht, supersecuur, kermisliefhebber in hart en nieren, gezelligheidsdier.

Mieke Klaassen

Orderbeheer, verkoopfacturen, acquisitie, enthousiast, mensenmens, theater, gaat een uitdaging niet uit de weg.

Onze Productietijgers!

Secuur, harde werkers, humor, gezelligheid.