SUPERWASTE:

SuperWaste geeft materiaal een tweede leven. De Tea sacks worden verzameld, gewassen, uitgesneden en vervolgens genaaid tot nieuwe producten. Elk product heeft een unieke print, afhankelijk van de theeplantage waar de theezakken vandaan komen. Daarnaast hergebruikt Superwaste PET flessen om er de mooiste items van te maken.

Tastemakers

Tastemakers wil een groene en gezonde aarde doorgeven en is daarom een samenwerking aangegaan met stichting Trees for All. Per verkocht product wordt € 0,05 aan deze stichting afgedragen. Tastemakers creëert hiermee een eigen bedrijfsbos in Nederland en in het buitenland heeft zij een project in Costa Rica voor herbebossing en herstel van de biodiversiteit. Tevens laat Tastemakers een groot deel van haar inpakwerkzaamheden uitvoeren door sociale werkvoorzieningen.       

Hutten/ Verspillingsbabriek

De Verspillingsfabriek wil zoveel mogelijk groenten redden om er smaakvolle producten van te maken. Zij willen de grootste soepfabriek van Nederland worden! Zo kunnen zij nog meer werkplekken creëren voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. En producten ontwikkelen met zoveel mogelijk verse ingrediënten, zonder onnatuurlijke e-nummers.

Liv-n-Taste

De visie van Liv-n-Taste is onderscheidende, ambachtelijke producten op de markt te brengen, waarbij veel waarde wordt gehecht aan maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO),  Omdat zij willen dat hun producten een eerlijk karakter hebben, kopen zij automatisch duurzaam in. De producten zijn grotendeels geproduceerd op basis van 100% natuurlijke ingrediënten.

BITES WE LOVE

Hun doel is simple; jou helpen om gezonder te snacken met lekkere bites waar je je goed bij voelt. Zo schudden zij – hap voor hap- de snackwereld op.

Chocolate makers

Maakt 100% biologische en emissie vrij chocolade in hun fabriek in de Amsterdamse cacao haven.

Food2smile

Food2Smile helpt je om guilt-free te snoepen en snacken. Bij ons komen lekker én verantwoord samen. Zo dragen we bij aan een gezondere en happy lifestyle.

Pineut

Een club vrijzinnige aanpakkers met een missie; het realiseren van gelijke kansen voor iedereen! Bij Pineut vinden ze dat iedereen lekker mee moet kunnen doen. Iedereen heeft namelijk een bepaald talent, groot of klein, en moet de kans krijgen om dat talent in te kunnen zetten. Zo worden genietmomentjes voor jou ook ineens directe kansen voor een ander. Lekker he?

Rabauw

Deze bierbrouwerij begeleidt mensen die een steuntje in de rug nodig hebben, leidt hen verder op én maakt ook nog eens heerlijke biertjes.

The good wine

Organic en vegan wijn, The good wine doneert per verkochte fles wijn 750 liter drinkwater aan mensen in sloppenwijken en andere arme buurten in Afrika. 

Tony’s Chocolonely

Samen 100% slaafvrij moet de norm worden!

Bambanani

Nog zo’n leuke wijnleverancier! Bambanani zet zich in voor het welzijn van kwetsbare kinderen in en rond de plaats Phalaborwa (Zuid-Afrika). Streven is om de day care centers zelfredzaam te laten zijn, gehandicapten niet te verstoppen maar te laten opbloeien en om de bevolking zelfredzaam te maken.