personaliseren

Ieder geschenk is bijzonder

Bij DOEGOODS kun je vanaf 100 pakketten en een minimale orderwaarde van €2500,- ook zelf pakketten samenstellen en geschenken personaliseren. Heb je niet zoveel pakketten nodig of een kleiner budget? Er is een selectie brochurepakketten die we vanaf 25 stuks uitleveren.

Zelf Samenstellen in de Showroom

Bij DOEGOODS bieden wij jou de mogelijkheid om zelf jouw pakketten samen te stellen in onze showroom. Je kunt hier gebruik van maken vanaf 100 stuks en met een minimale orderwaarde van €2500,-. Dit geeft jou de vrijheid om op maat gemaakte pakketten te creëren die perfect aansluiten bij jouw medewerkers of relaties.

Het zelf samenstellen van pakketten in onze showroom bij DOEGOODS brengt verschillende voordelen met zich mee. Allereerst kun je een breed scala aan producten en items verkennen die beschikbaar zijn om op te nemen in jouw pakketten. Of je nu op zoek bent naar relatiegeschenken, promotionele materialen of bedrijfsgeschenken, onze showroom biedt een gevarieerd assortiment waaruit je kunt kiezen. Onze producten zijn duurzaam, sociaal of regionaal en hebben altijd een goed verhaal.

Het proces van het zelf samenstellen van pakketten in onze showroom bij DOEGOODS is eenvoudig en klantvriendelijk. Onze deskundige accountmanagers staan klaar om jou te begeleiden en te adviseren bij het selecteren van de juiste producten en het samenstellen van een pakket dat zeker in de smaak gaat vallen. Met onze expertise en inzicht kunnen we je helpen bij het maken van de juiste combinaties en zorgen voor een samenhangend geheel. Onze accountmanagers krijgen veel feedback uit de markt en kunnen je dus goed adviseren over wat wel en niet werkt.

Personaliseren

Bij DOEGOODS bieden wij de mogelijkheid om producten te personaliseren of een persoonlijke boodschap toe te voegen. Hiermee kun je een extra persoonlijk tintje geven aan jouw relatiegeschenken, promotionele materialen of bedrijfsgeschenken.

Het personaliseren van producten is een geweldige manier om jouw cadeaus uniek te maken. . Door een product te personaliseren, geef je niet alleen een geschenk, maar laat je ook zien dat er tijd en aandacht is uitgegaan naar het bestellen van het product en is het geven hiervan ineens een stuk persoonlijker.

Daarnaast kun je ervoor kiezen om een persoonlijke boodschap toe te voegen aan jouw geschenken. Of het nu een bedankje is aan jouw klanten, een felicitatie aan een collega of een persoonlijke groet aan een vriend, een persoonlijke boodschap kan het verschil maken.

Het proces van het personaliseren van producten of het toevoegen van een persoonlijke boodschap is eenvoudig en zorgvuldig. Onze salesmedewerkers zorgen ervoor dat jouw wensen en specificaties worden begrepen en nauwkeurig worden uitgevoerd. We hebben maar één doel: Een glimlach op het gezicht van de ontvanger tevoorschijn toveren.

Over DOEGOODS

Onze Showroom

Welkom in de showroom van DOEGOODS! Onze enthousiaste accountmanagers staan voor je klaar om je hartelijk te ontvangen en te begeleiden tijdens je bezoek. Ze delen graag hun kennis en ervaring om jou te helpen bij het vinden of samenstellen van de perfecte relatiegeschenken, promotionele materialen, bedrijfsgeschenken en kerstpakketten. Ontdek onze diverse selectie duurzame, sociale of regionale items en laat je inspireren door de nieuwste trends. Bij DOEGOODS staat persoonlijke aandacht en service centraal, ongeacht de omvang van je bedrijf. Kom langs en laat onze accountmanagers je helpen om iets bijzonders te creëren in onze showroom!

Of plan een afspraak!