Duurzaam

Doe het goed
met DOEGOODS

Met DOEGOODS maak je altijd de goede keuze dankzij het aanbod duurzame producten en ons sociale karakter. Bij ieder van onze geschenkpakketten pakken we namelijk een dankbare dosis social return in en maken we gebruik van lokale leveranciers en goede producten.

Duurzaam met DOEGOODS

Bij DOEGOODS geven we duurzaamheid vorm in alles wat we doen. Als een toonaangevende leverancier van duurzame producten streven we ernaar om een positieve impact te hebben op zowel de planeet als de maatschappij. Ontdek hoe we duurzaamheid in de kern van onze activiteiten integreren.

DOEGOODS is jouw partner voor duurzame producten en kerstpakketten. Door bij ons te bestellen, maak je een bewuste keuze voor een betere wereld. Samen kunnen we duurzaamheid vormgeven en een positieve impact hebben op de planeet en de gemeenschappen.

Ontwikkeling en Bewustwording

We geloven dat bewustwording essentieel is om positieve verandering te creëren. Daarom delen we graag onze kennis en expertise op het gebied van duurzaamheid met onze klanten. We voorzien hen van informatie over de herkomst en productieprocessen van onze producten, en moedigen hen aan om bewuste keuzes te maken die het milieu en de maatschappij ten goede komen.

Sociale Impact

Naast onze focus op milieu-impact, streven we ernaar om een positieve sociale impact te creëren. We werken samen met sociale werkplaatsen en lokale gemeenschappen om kansen te bieden aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Door onze productie en samenwerkingen op een ethische en inclusieve manier vorm te geven, zorgen we ervoor dat we bijdragen aan een rechtvaardigere samenleving.

Transparantie en Certificeringen

Bij DOEGOODS geloven we in transparantie. We zorgen ervoor dat onze klanten volledig op de hoogte zijn van de duurzaamheidsaspecten van onze producten. We hebben verschillende certificeringen in ons assortiment, zoals het Fairtrade-keurmerk en het FSC-certificaat voor verantwoord bosbeheer. Deze certificeringen geven onze klanten de zekerheid dat ze bijdragen aan een duurzamere wereld.

Duurzame Productselectie

Bij DOEGOODS selecteren we zorgvuldig onze producten om ervoor te zorgen dat ze voldoen aan hoge duurzaamheidsnormen. We werken samen met sociale ondernemingen en leveranciers die dezelfde waarden delen. Onze producten zijn gemaakt van gerecyclede materialen, biologisch afbreekbaar, energiezuinig geproduceerd en vrij van schadelijke stoffen. Zo garanderen we dat onze klanten hoogwaardige producten ontvangen die de planeet respecteren.

Verpakking en Verzending

We streven naar minimalisme als het gaat om verpakkingen. Onze producten worden zo verpakt dat er zo min mogelijk materiaal en energie nodig is. We gebruiken gerecyclede verpakkingsmaterialen en vermijden overtollige opvulmaterialen. Bovendien werken we samen met verzendpartners die zich inzetten voor duurzaamheid, zodat we onze producten op een milieuvriendelijke manier kunnen verzenden.

Over DOEGOODS

Een kijkje in de keuken bij DOEGOODS?

Van bestelling tot levering. In deze video zie je hoe we het doen!