Meet the team: Astrid Davis Vugts

“Hoi allemaal, mijn naam is Astrid Davis Vugts en ik ben de accountmanager bij Doegoods.

Voordat ik bij Doegoods ging werken heb ik bijna 23 jaar als accountmanager bij DPG media gewerkt in verschillende gebieden, voor diverse kranten in print en online en voor allerlei nieuwssites. In deze functie maakte ik jaarplanningen met klanten en stelde een mediaplan op om hun doel te bereiken. Een ontzettend leuke tijd waarin ik als accountmanager veel geleerd heb en tal van fijne relaties aan heb over gehouden.

Ik wilde mijn commerciële talenten graag in gaan zetten op een sociale manier. Toen de vacature bij IBN voorbij kwam als accountmanager bij Doegoods hoefde ik ook niet lang na te denken. Hoe leuk is het om met alles wat je verkoopt meteen resultaat terug te zien in het opleiden van mensen en in het aanleren van computervaardigheden, want dat is waar we bij Doegoods voor staan. We helpen mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt aan werk en dat doen we d.m.v. de verkoop van geschenken. In de showroom stel ik met onze klanten een mooi pakket samen wat weerspiegeld wat ze willen uitstralen naar hun werknemers. Een klant doet dus dubbel goed bij Doegoods, want het is niet alleen een leuk geschenk naar hun eigen werknemers, maar ze helpen tegelijkertijd anderen weer aan werk.

Wie zou hier nou niet willen werken? Ik heb toch de leukste baan van de wereld.

Kom maar snel een kijkje nemen in onze gezellige showroom en als je het leuk vindt geven we je ook een rondleiding op onze productieafdeling waar de echte toppers werken, want daar doen we het allemaal voor! Doe goed en tot Doegoods.”

Gerelateerde berichten

Paas me dat ei!

Paas me dat ei!

mooi geefmoment De afgelopen jaren zien we bij DOEGOODS een leuke ontwikkeling: Pasen is een nieuw en jaarlijks groeiend geefmoment…
DOEGOODS en Too Good To Go!

DOEGOODS en Too Good To Go!

Bij DOEGOODS hebben we altijd nog wat restanten na het kerstseizoen.een gedeelte gaat naar de #voedselbank en een gedeelte bieden we aan via de…
DOEGOODS kerstgeschenken '21 staan online

DOEGOODS kerstgeschenken '21 staan online

De kerstgeschenken van DOEGOODS voor 2021 staan online. We zijn ontzettend trots op deze very merry serie kerstgeschenken en kerstpakketten.…

Product is aan het mandje toegevoegd

DOEGOODS