DOEGOODS > Blog > De Beste Kerstpakketten van 2024

De beste Kerstpakketten van 2024

Het lijkt nog ver weg maar de Kerstperiode komt met rasse schreden dichterbij. Om er zeker van te zijn dat je medewerkers of relaties de beste en leukste Kerstpakketten zullen krijgen raden we aan om er dit jaar tijdig bij te zijn. Bij DOEGOODS ben je daarvoor aan het juiste adres, het overgrote deel hebben we al klaar staan in onze webshop. Stel hier je ideale Kerstpakket samen, kom je er niet helemaal uit, heb je advies nodig of wil je de pakketten zelf eens komen bekijken? Dan ben je van harte welkom in onze showroom. Onze medewerkers staan altijd voor je klaar voor het juiste advies. Plan hier een afspraak in om de showroom te bezoeken.

Het DOEGOODS assortiment Kerstpakketten voor 2024

Ons assortiment Kerstgeschenken zijn ook dit jaar weer met de grootste zorg samengesteld. Zo hebben we dit jaar een aantal zeer luxe kerstpakketen zoals:

Golden X-MAS

Ook hebben we diverse duurzame Kerstpakketten samengesteld:

Duurzaam Pakket

Of denk bijvoorbeeld eens aan onze Kerstpakketten waarbij je als organisatie nog net even iets extra’s terug kunt geven aan de maatschappij:

Voedselbank Pakket

Voedselbank pakket
Voedselbank pakket

Ruime keuze en gepersonaliseerde opties

DOEGOODS biedt een breed scala aan kerstpakketten die perfect bij je passen. Of je nu op zoek bent naar verfrissende drankjes, lekkernijen of duurzame cadeau-opties, je vindt het allemaal. Bovendien kun je je kerstpakketten personaliseren en zelf samenstellen, zodat ze aansluiten bij de specifieke behoeften en smaak van jouw team of organisatie.

Vanaf 100 stuks zijn er ook tal van maatwerkmogelijkheden. Kom langs in onze showroom of bestel je geschenk via onze webshop.

Waarom een Kerstpakket van DOEGOODS?

Bij DOEGOODS staan duurzaamheid en maatschappelijke verantwoordelijkheid centraal. Door je kerstpakketten bij ons te bestellen, draag je bij aan een betere wereld. DOEGOODS werkt samen met sociale ondernemingen en biedt producten die met respect voor mens en milieu zijn geproduceerd. Dit betekent dat je niet alleen waardevolle cadeaus geeft, maar ook een positieve impact hebt op de samenleving. Dat maakt het geven van een geschenk nog leuker!

De facts op een rij: ‘Waarom in de zomer al bestellen!’

  • Je voorkomt last-minute stress. En dat is wel zo fijn toch!
  • Sommige producten hebben een langere levertijd. Nu ben je zeker op tijd!
  • Je hebt alle tijd om een kerstgeschenk te personaliseren en een maatwerk geschenk samen te stellen
  • Je steunt mensen die extra hulp nodig hebben op de arbeidsmarkt en geeft direct invulling aan Social return
  • Het is sowieso heel fijn dat je kunt bijdragen aan een betere wereld! In onze geschenken vind je producten van leveranciers die net zoals DOEGOODS waarde hechten aan duurzaamheid en maatschappelijke verantwoordelijkheid.
  • En last but not least: De voorpret is nog leuker want zie jij die dankbaarheid en blije gezichten al voor je!

Gerelateerde artikelen

Kerstpakketten bestellen in de zomer?

De zomer is in volle gang en hoewel de feestdagen nog ver weg lijken, is dit het perfecte moment om vooruit te plannen en je kerstpakketten te bestellen bij DOEGOODS. Waarom zou je zo vroeg zijn?