Liever maatwerk of onze showroom bezoeken? Maak via onderstaand contactformulier een afspraak.

Waarom DOEGOODS?

Bestel direct via onze webshop (vanaf 50 stuks). Of maak een afspraak voor een bezoek aan onze showroom in Uden!

Hockeyweg 5, 5405 NC Uden, telefoon 0413-33 44 88 of via info@doegoods.nl.

Een overzicht van ons assortiment vind je in onze webshop. Liever maatwerk (mogelijk vanaf 100 stuks) of wil je ons assortiment bekijken? Je bent van harte welkom in onze showroom. Maak een afspraak door het onderstaande contactformulier in te vullen. Je kunt een voorkeur aangeven voor de datum van jouw showroombezoek. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op voor een bevestiging.

Contact showroombezoek

"*" geeft vereiste velden aan

MM slash DD slash JJJJ
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.


Een greep uit ons assortiment..

Onze klanten over DOEGOODS geschenken

Wiltec BV

“Wij krijgen alleen maar mooie en fijne reacties van collega’s op ons DOEGOODS kerstpakket! Daarnaast was het natuurlijk heel prettig dat alles netjes en stip op tijd werd bezorgd door jullie vervoersbedrijf. Kortom voor ons was het een groot succes.”

Nauta Group

“We kwamen uit bij DOEGOODS, vanwege het sociale karakter en het brede assortiment. Elk jaar verrassen we onze medewerkers met een origineel geschenk op een bijzonder momen. We kregen veel complimenten van iedereen over de DOEGOODS. We hechten in onze organisatie veel waarde aan maatschappelijk verantwoord ondernemen. Sterker nog: Het is onderdeel van onze bedrijfsstrategie. Ons doel is om dit jaar meer inhoud te geven aan ons SROI beleid. We kiezen bewust voor sociale inkoop. Onze inkoop bij DOEGOODS sloot hier heel mooi bij aan.”