DOEGOODS > Blog > Kerstpakketten bestellen in de zomer?
Jouwkerstgeschenk in de zomer bestellen

Kerstpakketten bestellen in de zomer?

De zomer is in volle gang en hoewel de feestdagen nog ver weg lijken, is dit het perfecte moment om vooruit te plannen en je kerstpakketten te bestellen bij DOEGOODS. Waarom zou je zo vroeg een kerstpakket bestellen horen wij je denken? Ontdek het belang van het bestellen van je kerstpakketten voor de zomervakantie en waarom DOEGOODS de ideale keuze is om jouw kerstviering naar een hoger niveau te tillen.

Voorkom last-minute stress

We kennen allemaal de hectiek van de feestdagen, waarin last-minute cadeaujacht en lange wachtrijen de norm lijken te zijn. Door je kerstpakketten in de zomer te bestellen, voorkom je stress en geniet je van een ontspannen kerstseizoen. Bij DOEGOODS kun je vroeg bestellen en vertrouwen op tijdige levering, zodat je je kunt richten op de feestvreugde.

Ruime keuze en gepersonaliseerde opties

DOEGOODS biedt een breed scala aan kerstpakketten die perfect bij je passen. Of je nu op zoek bent naar verfrissende drankjes, lekkernijen of duurzame cadeau-opties, je vindt het allemaal. Bovendien kun je je kerstpakketten personaliseren en zelf samenstellen, zodat ze aansluiten bij de specifieke behoeften en smaak van jouw team of organisatie.

Vanaf 100 stuks en een order waarde van €2500,- zijn er ook tal van maatwerkmogelijkheden. Kom langs in onze showroom of bestel je geschenk via onze webshop.

Duurzaamheid en maatschappelijke verantwoordelijkheid

Bij DOEGOODS staan duurzaamheid en maatschappelijke verantwoordelijkheid centraal. Door je kerstpakketten bij ons te bestellen, draag je bij aan een betere wereld. DOEGOODS werkt samen met sociale ondernemingen en biedt producten die met respect voor mens en milieu zijn geproduceerd. Dit betekent dat je niet alleen waardevolle cadeaus geeft, maar ook een positieve impact hebt op de samenleving. Dat maakt het geven van een geschenk nog leuker!

Verrassing en waardering

Een kerstpakket is een geweldige manier om je waardering te tonen aan je team voor hun inzet en harde werk. Door je kerstpakketten bij DOEGOODS te bestellen, geef je niet alleen een tastbaar geschenk, maar ook een boodschap van erkenning en dankbaarheid. Het creëren van een positieve werkomgeving en het versterken van de teamgeest zijn essentiële elementen voor succes

De facts op een rij: ‘Waarom in de zomer al bestellen!’

  • Je voorkomt last-minute stress. En dat is wel zo fijn toch!
  • Sommige producten hebben een langere levertijd. Nu ben je zeker op tijd!
  • Je hebt alle tijd om een kerstgeschenk te personaliseren en een maatwerk geschenk samen te stellen
  • Je steunt mensen die extra hulp nodig hebben op de arbeidsmarkt en geeft direct invulling aan Social return
  • Het is sowieso heel fijn dat je kunt bijdragen aan een betere wereld! In onze geschenken vind je producten van leveranciers die net zoals DOEGOODS waarde hechten aan duurzaamheid en maatschappelijke verantwoordelijkheid.
  • En last but not least: De voorpret is nog leuker want zie jij die dankbaarheid en blije gezichten al voor je!

Zien of spreken we je snel!?

Gerelateerde artikelen

Er zijn geen resultaten met de huidige filters