Kerstgeschenken

Kerstpakketten

Momenten

Product

Budget

Minimum bestelhoeveelheid

filters

Sociaal en duurzaam

Zelf samenstellen

Eigen productielocaties

Duurzaam bezorgd

Kerstgeschenken

Kerstpakketten

Duurzame Kerstpakketten

Bij DOEGOODS hebben we de meest duurzame kerstpakketten. Of je nu op zoek bent naar een luxe kerspakket kerstgeschenken of kleine kerstgeschenken, wij hebben het voor je. Een origineel kerstpakket bestellen of zelf een uniek kerstpakket samenstellen? Dat kan online hier in de webshop of in onze showroom? Een kerstpakketdoos of brievenbus kerstpakketdoos is bij DOEGOODS altijd gemaakt van gerecycled materiaal en worden ingepakt door de medewerkers van zusterbedrijf IBN Productie. Het feit dat werken voor deze medewerkers niet vanzelfsprekend is maakt een kerstpakket kopen bij DOEGOODS buiten duurzaam ook sociaal en je kan hiermee invulling geven aan Social Return of SROI. Bijzondere kerstpakketten bestel je bij DOEGOODS!

Originele Kerstpakketten


Meer dan 100 geschenken nodig? Kom dan een origineel Kerstpakket samenstellen in onze showroom. Heb jij een leuk idee kerstpakket in je hoofd of laat je je graag adviseren door onze accountmanagers? Zakelijke kerstgeschenken, een gezond kerstpakket, een biologisch kerstpakket of een chocolade kerstpakket? You name it, wij hebben ze allemaal! Laat je jouw sociale hart spreken en wil je de optie een kerstpakket te doneren? Wij werken nauw samen met de Voedselbank om voedselverspilling tegen te gaan en zoveel mogelijk mensen te helpen. Dat maakt dat de kerstgeschenken van DOEGOODS een bijzonder kerstpakket zijn!

Kerstpakketten bestellen


Ben je opzoek naar unieke en duurzame kerstpakketten om je waardering te tonen aan werknemers of zakenrelaties? Doegoods.nl specialiseert zich in het aanbieden van ecovriendelijke en maatschappelijk verantwoorde kerstpakketten. Elk pakket is zorgvuldig samengesteld met milieubewuste producten die steun bieden aan sociale ondernemingen en lokale initiatieven. Ontdek ons assortiment en bestel eenvoudig online. Kies voor een duurzame kerst en laat jouw geschenk dit jaar zowel inspirerend als betekenisvol zijn!