Showroom

Bezoek onze showroom

Alle DOEGOODS kerstpakketten, relatiegeschenken en personeelscadeaus die je hier online ziet, kun je ook zien, proeven, ruiken en voelen voordat je een bestelling plaatst. In de gloednieuwe showroom op ons hoofdkantoor in het Brabantse Uden, ontvangen we je graag om ons assortiment geschenkpakketten en handgemaakte designgeschenken aan je te presenteren. Op die manier werken we nog persoonlijker met elkaar samen aan de meest stralende, vrolijke en waardevolle geschenken voor je medewerkers, klanten en relaties.

DoeGoods groep

Geschenken op maat gemaakt

Wanneer je op zoek bent naar een op maat gemaakt geschenk of pakket, dan is een bezoek aan de showroom een goed startpunt. We nemen alle wensen en mogelijkheden rustig met elkaar door en maken desgewenst direct de afspraken voor levering en bezorging, daarna gaan we met zorg voor je aan de slag. Je bent van harte welkom!Wanneer je op zoek bent naar een op maat gemaakt geschenk of pakket, dan is een bezoek aan de showroom een goed.

Onze productietijgers

Enthousiast, hardwerkend en divers. Dankzij ons uitgebreide team productietijgers kunnen wij geschenken, pakketten en cadeaus in forse volumes bij jou op de stoep bezorgen. Geen bestelling gaat dit team te ver. Zij zijn onze ruggengraat. Een groot deel van dit team bestaat uit de mensen die je in hun werk en ontwikkeling steunt bij elke bestelling die jij bij ons plaatst. Meer over deze mooie vorm van social return lees je hier.

Blije mensen

Maatwerk? Dat werkt!

Soms wil je nét dat beetje extra’s voor je geschenk? Bij DOEGOODS maken we werk van maatwerk. Deel jouw wensen, dan zorgen we samen voor het perfecte geschenk. Door DOEGOODS op maat gemaakt voor jou! 

Organisatie
Naam*
Telefoonnummer*
E-mail*
Jouw wensen*
Aantal gewenste pakketten*

Product is aan het mandje toegevoegd

DOEGOODS