Wat vinden wij belangrijk?

Bij DOEGOODS zijn we toegewijd aan het leveren van duurzame producten en het creëren van een positieve impact op de wereld om ons heen. We geloven in de kracht van bewuste keuzes en streven ernaar om verantwoordelijkheid te nemen voor onze acties. Daarom hebben we een aantal belangrijke kernwaarden die de basis vormen van alles wat we doen!

Duurzaamheid

We streven ernaar om duurzame en ethisch verantwoorde producten aan te bieden. We selecteren onze producten zorgvuldig, met aandacht voor de herkomst, productiemethoden en materialen. We zetten ons in voor het behoud van het milieu, het verminderen van afval en het bevorderen van een circulaire economie.

Kwaliteit

We geloven in het leveren van producten van hoge kwaliteit die voldoen aan de verwachtingen van onze klanten. We werken samen met betrouwbare leveranciers en stellen strenge kwaliteitsnormen om ervoor te zorgen dat onze producten aan de hoogste standaarden voldoen.

Maatschappelijke betrokkenheid

We willen een positieve impact hebben op de samenleving. Daarom doneren we een deel van onze opbrengst aan sociale en milieuprojecten. We streven ernaar om gemeenschappen te ondersteunen en bij te dragen aan een rechtvaardigere en duurzamere wereld.

Transparantie

We geloven in openheid en transparantie. We delen graag informatie over onze producten, productieprocessen en duurzaamheidsinitiatieven. We streven ernaar om eerlijke en duidelijke communicatie te bieden, zodat onze klanten vol vertrouwen kunnen kiezen voor DOEGOODS.

Klanttevredenheid

We streven naar de hoogste klanttevredenheid. We luisteren naar onze klanten, beantwoorden vragen en bieden ondersteuning waar nodig. We streven ernaar om een uitstekende klantervaring te bieden en onze klanten te inspireren om bewuste keuzes te maken.

Over DOEGOODS

Meer over ons

Check de video!