DOEGOODS > Blog > De Dag van de Schoonmaak 2024
dag van de schoonmaak

Werkgever in de schoonmaakbranche? Zet 14 juni 2024, de Dag van de Schoonmaak, dan vast in je agenda. Een mooi moment om met een duurzaam geschenk uit te blinken.

Door Saskia van Schijndel Manager DOEGOODS

Waardering medewerkers schoonmaak

Ken je dat ook? Het gevoel dat je binnenkomt in een schone, frisse ruimte. Of dat nu bij jou thuis is of op kantoor bij het begin van een nieuwe werkdag: een schone omgeving heeft een positieve impact op je welzijn en productiviteit. Achter deze schone ruimtes staan vaak de harde werkers die zorgen voor dit resultaat: de medewerkers schoonmaak.

De Dag van de Schoonmaak landelijk gevierd

De dag van de Schoonmaak is een dag die nationaal wordt gevierd. De harde werkers in de schoonmaak zijn de stille krachten die je vaak niet ziet. Ze komen vaak al voordat jouw werkdag begint of zelfs in de avond. Daarom hoog tijd om hen op deze bijzondere dag te laten uitblinken en hun inzet te waarderen. Een moment om stil te staan bij hun werk en de impact die zij hebben op onze leef- en werkomgeving.

Bekijk hier ons assortiment met duurzame geschenken voor de Dag van de Schoonmaak.

Werk schoonmaak is essentieel

Zij die werken in de schoonmaak vervullen een cruciale rol in het behouden van hygiëne en gezondheid. Of het nu gaat om het schoonmaken van kantoren, scholen, ziekenhuizen of openbare ruimten: zij zorgen ervoor dat alles er spic en span uitziet. Je staat er misschien niet bij stil, maar hun werk is vaak zwaar, soms doordat ze er niet zijn wanneer jij er bent, wordt een complimentje nog wel eens vergeten. Hun werk is essentieel en het is daarom zo belangrijk om er bij stil te staan.

De leukste duurzame geschenken

Hoe mooi is het dat je als werkgever op de Dag van de Schoonmaak je waardering kunt tonen voor deze hardwerkende medewerkers. Een blijk van erkenning kan in vele vormen komen. Denk aan een duurzaam geschenk van DOEGOODS. Een mooie manier om niet alleen je waardering uit te spreken. Je laat hiermee ook zien dat je waarde hecht aan het geven van een kans aan mensen voor wie het hebben van werk niet vanzelfsprekend is. Jouw DOEGOODS-geschenken worden door deze toppers met veel liefde ingepakt.

Geschenk met sociale impact

DOEGOODS zet zich in voor duurzaamheid en neemt maatschappelijke verantwoordelijkheid. We bieden een scala aan producten aan, van handige gebruiksvoorwerpen tot trendy accessoires, allemaal gemaakt van gerecyclede materialen of op een andere manier bijdragend aan een beter milieu en/of eerlijke arbeid. Je maakt dus tegelijkertijd sociale impact. Met een geschenk van DOEGOODS kun je op de Dag van de Schoonmaak jouw waardering tonen. Denk aan een leuk brievenbusgeschenk of wellicht een samengesteld geschenk dat past bij jouw wensen.

Met een geschenk van DOEGOODS laat je zien dat jouw organisatie sociaal ondernemen omarmt. We denken bij DOEGOODS graag met je mee. Je vindt in onze webshop een selectie van geschenken. Wil je jouw geschenk liever personaliseren of liever maatwerk? Wij zorgen ook graag voor een duurzame geschenken op maat.

Wil je advies? Of langskomen in onze showroom? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op!
Gerelateerde artikelen

Het Goed en DOEGOODS introduceren kerstpakket met tweedehands kringloopproducten  

Kringloopwarenhuis Het Goed en sociale relatiegeschenkenleverancier DOEGOODS slaan de handen ineen om verspilling tegen te gaan. DOEGOODS introduceert namelijk een kerstpakkettenconcept waarin tweedehands kringloopproducten worden opgenomen.

De Dag van de Bouw 2024

Op 8 juni 2024 is het de Dag van de Bouw. Verras jouw medewerkers en/ of relaties en toon jouw waardering met een duurzaam geschenk van DOEGOODS.

De Dag van de Zorg 2024

Op 12 mei 2024 is het de Dag van de Zorg. Verras jouw medewerkers en/ of relaties. Zij die altijd zorg verlenen aan anderen te waarderen met een duurzaam geschenk van DOEGOODS.