Kerstgeschenken

Originele Kerstpakketten

Momenten

Product

Budget

Minimum bestelhoeveelheid

filters

Sociaal en duurzaam

Zelf samenstellen

Eigen productielocaties

Duurzaam bezorgd

Kerstgeschenken

Originele Kerstpakketten

Originele Kerstpakketten van Doegoods

Ben je op zoek naar originele kerstgeschenken die niet alleen uniek zijn, maar ook een positieve impact hebben? Bij Doegoods vind je een uitgebreid assortiment aan unieke kerstpakketten die je personeel zullen verrassen en bijdragen aan een betere wereld. We stellen onze kerstpakketten zorgvuldig samen, waarbij we kiezen voor producten die sociaal en duurzaam zijn geproduceerd. Elk origineel kerstpakket voor personeel is gevuld met heerlijke en eerlijke producten die rechtstreeks uit onze sociale werkplaats komen.

Unieke Kerstpakketten, een brede selectie producten


Creativiteit en maatschappelijke verantwoordelijkheid staan centraal in de selectie van de Kerstgeschenken van DOEGOODS. Onze pakketten zijn niet alleen gevuld met hoogwaardige producten, maar vertellen ook het verhaal van de mensen achter de producten. Door een origineel kerstpakket voor je personeel bij ons te bestellen, steun je direct de lokale gemeenschap en bied je kansen aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Dit maakt elk kerstpakket niet alleen een cadeau voor je personeel, maar ook een bijdrage aan een inclusievere maatschappij.

Bestel je Originele Kerstpakketten bij Doegoods


Wacht niet langer en kies dit jaar voor een origineel kerstpakket van Doegoods. Stel je eigen originele en unieke kerstpakket samen en vind het perfecte pakket dat past bij de waarden en het imago van je bedrijf. Onze pakketten zijn gemakkelijk online te bestellen en worden met liefde ingepakt en verzonden. Verras je personeel dit kerstseizoen met een geschenk dat echt het verschil maakt!