DOEGOODS > Blog > Een betekenisvol 2024..

Het nieuwe jaar is inmiddels al een paar weken in volle gang. De tijd is rijp om na te denken over hoe jij als organisatie nog meer positieve impact kunt hebben op de wereld om je heen. Het perfecte moment om jouw goede voornemens om te zetten in concrete daden. Wat wil jij doen met jouw onderneming om de wereld weer een beetje mooier te maken? Bij DOEGOODS geloven we sterk in het concept van sociaal ondernemen en het creëren van sociale, maatschappelijke impact voor zowel bedrijven als de gemeenschap.

Door Edwin Nabbe, Accountmanager DOEGOODS

Maak het verschil

Als ondernemer wil je wellicht dit jaar écht het verschil maken. Overweeg daarom om invulling te geven aan social return, je medewerkers en relaties te waarderen, en dit te laten weten door middel van duurzame geschenken van DOEGOODS. Het uitspreken van waardering voor medewerkers en relaties is essentieel voor een positieve bedrijfscultuur en het opbouwen van sterke zakelijke banden.

Sociaal ondernemen

Een geschenk van DOEGOODS is niet alleen een tastbare blijk van waardering, maar het vertelt ook een verhaal van sociaal bewustzijn en duurzaamheid. Het is de perfecte manier om te laten zien dat jouw bedrijf niet alleen winst nastreeft, maar ook maatschappelijke verantwoordelijkheid neemt. Door het bestellen van jouw geschenk bij DOEGOODS geef je namelijk direct invulling aan social return. Jouw geschenk wordt verpakt door mensen voor wie het hebben van werk niet vanzelfsprekend is.

Impact

Wij kunnen je helpen jouw sociale doelstellingen te realiseren. We werken samen met leveranciers met net zulke hartverwarmende missies zoals DOEGOODS. Geschenken die duurzaam geproduceerd zijn of samengesteld zijn door mensen die ondersteuning nodig hebben op de arbeidsmarkt. Denk aan eigen hangtuintje kweken in een materiaal van gerecyclede theezakken uit India. Of neem de gezonde, vegetarische wereldgerechten in blik, bedacht en ambachtelijk geproduceerd door Rotterdamse vrouwen in een leerwerktraject. Wij zijn trots op het selecteren van duurzame geschenken met een verhaal, waardoor de impact van je keuze verder reikt dan de grenzen van je bedrijf.

Betekenisvol 2024

Door je bewust te zijn van het kiezen van geschenken met een sociale impact kun je dus jouw goede voornemens waarmaken. Met een duurzaam geschenk van DOEGOODS geef je niet alleen betekenisvolle cadeaus, maar draag je ook bij aan een positieve verandering in de wereld. Het geven van een geschenk van DOEGOODS is meer dan een gebaar; het is een statement. Een bewuste keuze om te investeren in producten die een positieve invloed hebben op mens en milieu. Door samen te werken met DOEGOEDS draag je bij aan de groei van een rechtvaardige en duurzame economie. Het is niet alleen een geschenk aan je medewerkers of relaties, maar ook aan jezelf en de samenleving als geheel.

Dus, waar wacht je nog op? Maak van je goede voornemens werkelijkheid en DOE GOED met een geschenk van DOEGOODS en maak het verschil.

Samen zorgen we voor een betekenisvol 2024!
Gerelateerde artikelen

Het Goed en DOEGOODS introduceren kerstpakket met tweedehands kringloopproducten  

Kringloopwarenhuis Het Goed en sociale relatiegeschenkenleverancier DOEGOODS slaan de handen ineen om verspilling tegen te gaan. DOEGOODS introduceert namelijk een kerstpakkettenconcept waarin tweedehands kringloopproducten worden opgenomen.

De Dag van de Schoonmaak 2024

Op 8 juni 2024 is het de Dag van de Bouw. Verras jouw medewerkers en/ of relaties en toon jouw waardering met een duurzaam geschenk van DOEGOODS.

De Dag van de Bouw 2024

Op 8 juni 2024 is het de Dag van de Bouw. Verras jouw medewerkers en/ of relaties en toon jouw waardering met een duurzaam geschenk van DOEGOODS.