DOEGOODS > Blog > Wie kent ‘m niet..
DOEGOODS IS ECHT DUURZAAM

Sinterklaas en zijn pieten natuurlijk! Het is bijna weer die tijd van het jaar dat we ons voorbereiden op het Sinterklaasfeest. Een eeuwenoud feest waarin jong en oud samenkomen en we genieten van speciale tradities en het uitwisselen van geschenken. En natuurlijk helpen we Sinterklaas vanuit DOEGOODS graag een handje. Want Sinterklaas denkt niet alleen aan cadeautjes voor kinderen, maar ook aan medewerkers en zakelijke relaties.

Duurzaamheid omarmen

Sinterklaas, ook wel bekend als Sint Nikolaas, heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot de vroege middeleeuwen. Hij stond bekend om zijn gulle giften aan de armen en zijn medeleven voor anderen. Gelukkig zien we bij DOEGOODS dat die liefde, waardering en duurzaamheid omarmen met Sinterklaas ook terugkomt in zakelijke activiteiten bij bedrijven. Hoe mooi is het dat je met een Sinterklaasgeschenk van DOEGOODS mensen helpt die extra ondersteuning nodig hebben op de arbeidsmarkt. Door het inpakken van jouw geschenk hebben zij waardevol werk en doen zij weer mee op de arbeidsmarkt.

Waardering werkt motiverend

Het Sinterklaasfeest is veel meer is dan alleen cadeautjes en snoepgoed. Het is bij uitstek een mooie gelegenheid voor werkgevers om erkenning en dankbaarheid te tonen en de band met het personeel en zakelijke relaties te versterken. Het geven van speciale aandacht aan de inzet van je medewerkers of je klanten, geeft een goed gevoel. En werkt ook nog eens hartstikke motiverend. Ga je zelf maar na: Wie vindt het nu niet leuk om waardering te krijgen?

Maatschappelijke impact

In lijn met de groeiende aandacht voor duurzaamheid zien we dat ook terug met Sinterklaas. Steeds meer bedrijven kiezen voor zakelijke geschenken waarbij aandacht is voor milieu en eerlijke arbeidsomstandigheden. Duurzame relatiegeschenken zijn niet alleen goed voor de planeet, maar dragen ook bij aan de positieve uitstraling van je bedrijf.

Het geven van een Sinterklaasgeschenk met een persoonlijke boodschap is misschien een klein gebaar, maar wel ééntje met grote sociale maatschappelijke impact!

Kijk in onze webshop bij Sinterklaasgeschenken voor ons aanbod! Of neem voor maatwerk contact met ons op.
Gerelateerde artikelen

De Dag van de Zorg 2024

Op 12 mei 2024 is het de Dag van de Zorg. Verras jouw medewerkers en/ of relaties. Zij die altijd zorg verlenen aan anderen te waarderen met een duurzaam geschenk van DOEGOODS.

Inspiratie voor originele en duurzame paasgeschenken..

Ben je op zoek naar inspiratie voor de leukste paasgeschenken voor het personeel? Dan ben je bij DOEGOODS aan het juiste adres. Bijkomend voordeel is dat wij een volledig duurzaam assortiment met een sociaal karakter aanbieden.

Een betekenisvol 2024..

Het nieuwe jaar is inmiddels al een paar weken in volle gang. De tijd is rijp om na te denken over hoe jij als organisatie nog meer positieve impact kunt hebben op de wereld om je heen. Het perfecte moment om jouw goede voornemens om te zetten in concrete daden. Wat wil jij doen om met jouw onderneming om de wereld weer een beetje mooier te maken?