Nieuwjaar

Nieuwjaarsgeschenken

Momenten

Product

Budget

Minimum bestelhoeveelheid

filters

Sociaal en duurzaam

Zelf samenstellen

Eigen productielocaties

Duurzaam bezorgd

Nieuwjaar

Nieuwjaarsgeschenken

Duurzame nieuwjaarsgeschenken

Het nieuwe jaar is een mooie gelegenheid om je personeel te verrassen en hun inzet te belonen met een leuk en duurzaam nieuwjaarsgeschenk. De impact van een geschenk is groter dan je denkt.

Kies dit jaar voor duurzame relatiegeschenken als nieuwjaarsgeschenk. Laat zien dat jij waarde hecht aan het milieu en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Met een duurzaam relatiegeschenk verras je jouw zakelijke relaties en draag je tegelijkertijd bij aan een betere wereld. Denk bijvoorbeeld aan geschenken gemaakt van gerecyclede materialen, biologisch afbreekbare producten of energiebesparende items. Een duurzaam relatiegeschenk is niet alleen attent, maar ook een manier om jouw bedrijf op een positieve manier te profileren.

Luxe nieuwjaarspakket

Wil je dit jaar echt uitpakken met een bijzonder nieuwjaarsgeschenk? Kies dan voor luxe relatiegeschenken en nieuwjaarsgeschenken van DOEGOODS. Geef jouw zakelijke relaties of medewerkers een gevoel van exclusiviteit en klasse. Een luxe relatiegeschenk laat zien dat je hun samenwerking waardeert en er veel belang aan hecht. Denk aan op maat gemaakte geschenksets. Met een luxe relatiegeschenk of nieuwjaar pakket verwen je jouw zakelijke partners, leveranciers, klanten of medewerkers en laat je op een unieke manier jouw waardering zien.