DOEGOODS > Blog > Inspiratie voor originele en duurzame paasgeschenken..
Paasgeschenken

Ben je op zoek naar inspiratie voor de leukste paasgeschenken voor het personeel? Dan ben je bij DOEGOODS aan het juiste adres. Bijkomend voordeel is dat wij een volledig duurzaam assortiment met een sociaal karakter aanbieden. Uiteraard helpen we je graag bij het vinden van de juiste paasattenties voor jouw bedrijf. Hieronder zijn een aantal leuke suggesties te vinden.

Paaseitjes

Paaseitjes zijn uiteraard onlosmakelijk verbonden met Pasen. Bij DOEGOODS bieden we een groot assortiment met paaseitjes aan. Variërend van onze Crunchy Kieviet Mix, onze Chocolade mix tot onze Limonchello amandel eitjes. Genoeg keuze dus, van de klassieke smaken tot originele ambachtelijke eitjes.

Paaschocolade

Naast de klassieke paaseitjes bieden we ook een breed scala aan paaschocolade aan. Denk hierbij aan onze chocolade paashazen, een paasei van gerecycled karton gevuld met heerlijke paasbonbons gemaakt door medewerkers van IBN of krijt eieren. Deze heerlijkheden zijn niet alleen een lust voor het oog, maar ook voor de smaakpapillen. Het ideale geschenk voor de echte chocolade liefhebbers op de werkvloer.

Pasen Cadeaubon

Ga je toch liever niet voor de standaard chocolade geschenken? Ook dan ben je bij DOEGOODS aan het juiste adres. Wij bieden namelijk de ‘Ohmygood social giftcard’ aan. De leukste giftcard die echt een sociale impact maakt. Je kunt deze giftcard enkel gebruiken bij ondernemingen die in lijn zijn met de principes van de Code Sociale Ondernemingen. Hierdoor blijft de maatschappelijke impact geborgd.

Brievenbusgeschenken voor Pasen

Een groot deel van ons Paasassortiment is via een postmailing te versturen. Het wordt hierdoor nog eenvoudiger en leuker om het personeel te verrassen met een leuke paasattentie. Een leuke en eenvoudige manier dus om iemand een vrolijk Pasen te wensen!
Gerelateerde artikelen

De Dag van de Schoonmaak 2024

Op 8 juni 2024 is het de Dag van de Bouw. Verras jouw medewerkers en/ of relaties en toon jouw waardering met een duurzaam geschenk van DOEGOODS.

De Dag van de Bouw 2024

Op 8 juni 2024 is het de Dag van de Bouw. Verras jouw medewerkers en/ of relaties en toon jouw waardering met een duurzaam geschenk van DOEGOODS.

De Dag van de Zorg 2024

Op 12 mei 2024 is het de Dag van de Zorg. Verras jouw medewerkers en/ of relaties. Zij die altijd zorg verlenen aan anderen te waarderen met een duurzaam geschenk van DOEGOODS.