DOEGOODS > Blog > Geluk in een doosje
Geluk in een doosje

Wanneer heb jij voor het laatst iemand een compliment gegeven? Of bedankt, gewoon omdat je iemand waardeert. Moeten we elkaar niet met wat meer met positiviteit omringen. Er gebeurt al genoeg in de wereld waar we minder blij van worden. Waarom dan niet soms net effe dat ene extra momentje om te laten weten dat je iemand ziet.

Dat is precies waar het omgaat wanneer je een geschenk geeft van DOEGOODS; geluk in een doosje ‘Maar wat is dan dat geluk in een doosje?’ horen we je denken.

Stel je wilt je medewerkers of relaties verrassen, gewoon omdat ze bijzonder voor jou zijn. Omdat jouw medewerkers mega hard gewerkt hebben of je klanten net die mega order hebben weggewerkt of omdat andere zakelijke relaties jouw organisatie zo trouw zijn? Dat mag best gewaardeerd worden toch?!

Geef waardering
Je wordt vaak geleefd door de drukte van alledag. Het overkomt ons allemaal. Het schiet er dan soms bij in om een ander te waarderen. Dat ene schouderklopje te geven, of gewoon te zeggen: ik ben blij met jou als collega, klant of samenwerkingspartner. Hoe mooi is het dat je dit kunt laten blijken door het geven van ‘Geluk in een doosje’! Want dat doe je met een geschenk van DOEGOODS. Denk alvast aan de superblije en enthousiaste reactie van jouw ontvangers. En om dat geluksgevoel nog mooier te maken: je draagt ook bij aan iets heel goeds. Je geeft namelijk invulling aan sociaal ondernemen!

Verpakt door DOEGOODS-toppers
Jouw geschenken worden namelijk ingepakt door onze DOEGOODS-toppers. Mensen voor wie het hebben van werk helemaal niet zo vanzelfsprekend is. Zij doen dankzij jouw bestelling weer mee in de maatschappij. En onze winst? Die zetten we in voor deze mensen waar nodig. Denk bijvoorbeeld in de vorm van taal-. reken- en computerlessen. Door hen te helpen bij hun ontwikkeling staan ze sterker op de arbeidsmarkt. Je helpt hen met jouw bestelling dus een flinke stap vooruit!

Speciale producten en bezorging
Het geluksgevoel van jouw geschenk gaat dus veel verder! Dat maakt jou als gever ook weer blij. Een kerstpakket, een Paas-/zomergeschenk, een aardigheidje omdat het Sinterklaas is, of juist gewoon omdat het kan. Bovendien zitten in de prachtige geschenkdoosjes met geluk, producten van zorgvuldig geselecteerde (lokale) leveranciers die net zoals DOEGOODS ook veel waarde hechten aan maatschappelijk ondernemen. Zoals producten geproduceerd van gerecyclede materialen, of UTZ-gecertificeerde chocolade; het keurmerk voor een duurzame supply chain. Of producten van een organisatie die op een andere manier bijdraagt aan bijvoorbeeld mens, milieu of maatschappij.

Geluk in een doosje zorgt dat dus ècht dat ‘feel good’ gevoel geeft. En weet je wat ook zo leuk is? Jouw geschenk bezorgen we in de regio niet per auto, maar per fiets. GroenBezorgen zorgt met hun fietskoeriers dat jouw geschenk op een duurzame manier wordt bezorgd.

Wil je dat we jou helpen bij dat ene geluksmomentje? Naam dan contact op en we zoeken voor jouw medewerker, klant of wie dan ook, net dat ene cadeautje dat zorgt voor geluk.

Maak jij alvast een afspraak? De koffie staat klaar…


Gerelateerde artikelen

Het Goed en DOEGOODS introduceren kerstpakket met tweedehands kringloopproducten  

Kringloopwarenhuis Het Goed en sociale relatiegeschenkenleverancier DOEGOODS slaan de handen ineen om verspilling tegen te gaan. DOEGOODS introduceert namelijk een kerstpakkettenconcept waarin tweedehands kringloopproducten worden opgenomen.

De Dag van de Schoonmaak 2024

Op 8 juni 2024 is het de Dag van de Bouw. Verras jouw medewerkers en/ of relaties en toon jouw waardering met een duurzaam geschenk van DOEGOODS.

De Dag van de Bouw 2024

Op 8 juni 2024 is het de Dag van de Bouw. Verras jouw medewerkers en/ of relaties en toon jouw waardering met een duurzaam geschenk van DOEGOODS.