Gratis bezorging

Veelgestelde vragen (FAQ)

Hier vind je de antwoorden op veelgestelde vragen.

Social return is het creëren van duurzame werkgelegenheid voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Een groot deel van de mederwerkers van DOEGOODS, en daarmee ook van ons moederbedrijf IBN, kunnen zo’n steuntje in de rug goed gebruiken. We bieden onze bijzonder medewerkers extra kansen door zich te ontwikkelen op de werkvloer met taal-, reken- en computerlessen. Ook ondersteunen we desgewenst op het gebied van sociale vaardigheden, zodat iedereen die zich inzet binnen DOEGOODS zich op maatschappelijk en professioneel vlak kan ontwikkelen en blijvend kan groeien. Meer over DOEGOODS social return lees je hier.

Leveringskosten binnen Nederland zijn gratis, met uitzondering van levering op Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog (de Waddeneilanden). DOEGOODS Brievenbusgeschenken of een andere (beperkte) selectie geschenkenpakketten op huisadressen laten bezorgen is mogelijk tegen meerprijs, neem voor mogelijkheden en info contact met ons op. 

DOEGOODS specialiseert zich in grote orders. Onze faciliteiten, werkwijze en logistiek is ingericht op de verwerking van grote (bulk) bestellingen. We stellen elke bestelling, elk individueel geschenk met zorgzame hand voor je samen. Kwaliteit en klantgeluk gaan bij DOEGOODS boven alles. Bovendien garanderen we eerlijke en kwalitatieve producten tegen een eerlijke prijs, inclusief een gezonde dosis social return. Bij kleine bestellingen van maar een aantal stuks zouden we je deze garantie nooit kunnen geven. Voor een aantal DOEGOODS geschenken geldt een uitzondering, die staan per product aangegeven in ons aanbod. Mocht je toch graag een en ander in afwijkende aantallen willen bestellen, neem dan gerust contact met ons op, of kom bij ons langs in onze showroom!

DOEGOODS geschenkpakketten worden op bestelling voor je samengesteld. We maken dus alles speciaal voor jou. Onze productietijgers werken zo snel mogelijk voor je, maar om met zorg en liefde jouw bestelling samen te stellen verdient natuurlijk enige tijd. De levertijd van DOEGOODS geschenken en pakketten staat op onze assortiment pagina per geschenk vermeld. Er geldt een levertijd van maximaal acht dagen en een levertijd vanaf 14 dagen in overleg (vaak omdat daar streekproducten bij zitten, die we bij onze bevriende leveranciers voor je ophalen). Natuurlijk kan in overleg een tijd worden aangepast, daarvoor kun je contact met ons opnemen. Voor kerstgeschenken van DoeGoods gelden door voorziene kerstdrukte andere levertijden en voorwaarden voor bestellingen, die vind je hier bij de FAQ’s.

De leveringsvoorwaarden voor DOEGOODS kerstgeschenken en kerstpakketten lees je hier:

  • De pakketten die vanaf 25 stuk leverbaar zijn kunnen worden besteld tot de voorraad op 0 staat.
  • Uiterste besteldatum voor de kerstpakketten is op 1 november; daarna in overleg.
  • Kerstpakketten en relatiegeschenken zijn exclusief BTW maar inclusief verzendkosten, uitgaande van één afleveradres en uitgaande van 1 gehele leverdag. Afwijking hiervan is mogelijk maar resulteert wel in een meerprijs.
  • Transport geschiedt op europallets, maximale hoogte bedraagt 2.15 meter.
  • Minimum te bestellen aantal per pakket soort: minimaal 100 stuks, tenzij anders aangegeven.
  • Levertijd is minimaal 15 werkdagen na bestelling.
  • Uitlevering van kerstpakketten vindt plaats tussen 1 november en 31 januari.
  • Indien een artikel onverhoopt niet voorradig is, wordt een vergelijkbaar alternatief geleverd.
  • Zet- en drukfouten voorbehouden.

Kun je het antwoord op jouw vraag niet vinden? Omdat de vraag er niet bij staat, of omdat je een heel specifieke vraag voor ons hebt? Geen probleem! Neem gerust  contact met ons op, we staan voor je klaar om antwoord te geven op hetgeen jij van of over DOEGOODS wilt weten. 

Order geplaatst? Kijk hier hoe onze medewerkers jouw bestelling verzorgen:

Product is aan het mandje toegevoegd

DOEGOODS