Seizoenspakketten van DOEGOODS

Het unieke aan de pakketten van DOEGOODS is dat achter bijna ieder product een mooi verhaal zit. Al onze pakketten hebben een sociaal- maatschappelijk karakter; zij worden nl. ingepakt door medewerkers die het zonder steuntje in de rug niet redden op de arbeidsmarkt. De kartonnen, DOEGOODS design items die we toevoegen aan de pakketten zijn gemaakt van gerecycled karton, we werken samen met regionale partijen om de footprint zo klein mogelijk te houden en kiezen daar waar mogelijk voor biologische of MVO producten.

Ben je geïnspireerd geraakt door onze pakketten, maar wil je het nét even iets anders? Of weet je precies hoe jij je medewerkers wil verrassen met bijvoorbeeld Pasen, Sinterklaas of kerst? Ben je op zoek naar een mooi pakket, maar staat het gewenste thema er niet tussen? Geen probleem, want we zijn goed in maatwerk! Van een streekpakket tot pepernoten geschenk, sportief/lekkere hapjes/MVO/duurzaam pakket, pakket met cadeaubon, tot pakketten speciaal voor stoere mannen of vrouwen. Alles om een pakket persoonlijk en passend bij de organisatie te maken.

Neem contact op met Nico, Tim of Saskia om met hen door te spreken wat de wensen zijn. Wil je zelf een pakket samenstellen in onze showroom? Ook dat kan!

Bel: 0413-334488 of mail naar doegoods@ibn.nl

Let op:

  • Door de vele vraag naar pakketten kun je alleen maatwerk pakketten bestellen vanaf 75 stuks.
  • Bestel je minder dan 75 pakketten? Dan kun je uiteraard een van onze standaard pakketten bestellen via deze website.
  • Algemene verkoopvoorwaarden van IBN productie BV zijn van toepassing.
  • Mochten een of meerdere artikelen onverhoopt niet meer voorradig zijn dan wordt in overleg met de klant een alternatief geleverd.
Scroll naar top