Paas me dat ei!

mooi geefmoment

De afgelopen jaren zien we bij DOEGOODS een leuke ontwikkeling: Pasen is een nieuw en jaarlijks groeiend geefmoment geworden binnen veel bedrijven voor medewerkers, maar vooral ook voor relaties. Dat is niet zo gek, want Pasen staat gelijk aan licht, lucht en de lente. Dit borrelende vrolijke gevoel willen veel mensen vieren, en vieren doe je samen! Bijkomend voordeel is dat je relaties met kerst door de cadeaus en (kerst)bomen het bos vaak niet meer zien en je met Pasen echt opvalt en echt contact maakt.

mooi cadeau

Dan is het nog belangrijk dat het geschenk dat je geeft ook nog het juiste uitstraalt. Waar sta jij voor als organisatie en wat wil je relaties of personeel meegeven? Bij DOEGOODS hebben we een divers aanbod waardoor we iedereen kunnen bedienen. Onze geschenken zijn altijd goed omdat ze sociaal, duurzaam of regionaal zijn, en soms alles tegelijk. Denk bijvoorbeeld aan ons DOEGOODS paasei: Gemaakt door medewerkers van IBN van gerecycled karton en gevuld met handgemaakte UTZ gecertificeerde paasbonbons. Een blijvend item, want weggooien daar houden we niet van bij DOEGOODS.

Bestellen?

Ja graag! Hoe eerder hoe liever, want daardoor zorgen we voor een mooie spreiding van de werkzaamheden voor onze medewerkers. Die staan voor je klaar en en worden helemaal gelukkig van jouw paasbestelling. Dat enthousiasme zie, ruik en proef je terug in onze producten. Wedden dat de ontvanger daar dolblij van gaat worden!

Vanaf 100 stuks en een order waarde van €2500,- zijn er ook tal van maatwerkmogelijkheden. Of je kan gewoon bestellen via onze webshop.

Gerelateerde berichten

DOEGOODS en Too Good To Go!

DOEGOODS en Too Good To Go!

Bij DOEGOODS hebben we altijd nog wat restanten na het kerstseizoen.een gedeelte gaat naar de #voedselbank en een gedeelte bieden we aan via de…
DOEGOODS kerstgeschenken '21 staan online

DOEGOODS kerstgeschenken '21 staan online

De kerstgeschenken van DOEGOODS voor 2021 staan online. We zijn ontzettend trots op deze very merry serie kerstgeschenken en kerstpakketten.…
Meet the team: Claudia Sanders

Meet the team: Claudia Sanders

“Hoi allemaal, mijn naam is Claudia Sanders en ik ben 38 jaar jong. Sinds kort ben ik begonnen als commercieel…

Product is aan het mandje toegevoegd

DOEGOODS