Ons product

Elke keer als u een nieuw product koopt, heeft u een unieke kans om de wereld een stukje beter en mooier te maken met "Social Return". De vraag is alleen: wanneer weet u dat u een goede keuze maakt?

Relatie geschenken

Verras uw relaties met een origineel geschenk.

Kies voor DOEGOODS

Met een Social Return product van DOEGOODS wordt goed doen een stuk makkelijker. Alle producten zijn gemaakt, samengesteld of ingepakt door mensen die, om welke reden dan ook, moeite hebben met het vinden van een reguliere baan. IBN biedt kansen aan mensen die het zonder extra steun (nog) niet redden op de arbeidsmarkt. Dat maakt de pakketten van DOEGOODS extra bijzonder.

doegoods_4
26_vaas-rond-bruin-boeket
Img20809-900x900

Voor ieder wat wils

Met DOEGOODS heeft u volop keuze. Wat dacht u van een pakket met regionale producten? Of een gevarieerd pakket met een door onze medewerkers handgemaakt geschenk? Of kiest u liever voor het stoere pakket met vuurkorf?  Waar u ook voor kiest, u zorgt niet alleen voor een glimlach op het gezicht van uw medewerkers of relaties maar ook op de vele gezichten van de mensen achter DOEGOODS.

Wat doen we met de winst?

Extra mooi aan DOEGOODS is dat telkens als u uw werknemers of relaties een DOEGOOD geeft, u  tegelijkertijd zorgt voor werk en ontwikkeling van medewerkers van IBN. Zij maken de kartonnen designproducten zelf of stellen de pakketten samen.

De winst die we daarmee maken gaat rechtstreeks naar onze aanpak laaggeletterdheid. En daarmee helpt u onze medewerkers weer mee om beter te leren lezen, schrijven en rekenen. Of zoals Johan om aan de slag te gaan met zijn taalvaardigheid, zodat hij zich beter kan uiten en daarmee een prettiger leven kan leiden.

johan_thumb-1

Johan van Hoorn

Scroll naar top