Ons verhaal

Kies voor DOEGOODS

In samenwerking met ons moederbedrijf IBN bieden we kansen aan medewerkers die het zonder steuntje in de rug nog niet redden op de arbeidsmarkt. We creëren een plek waar ze zichzelf kunnen zijn en bieden werk waarin ze uitblinken. Dat geeft een voldoening die nauwelijks in woorden is uit te drukken.

Door je pakketten en geschenken te kopen bij DOEGOODS laat je jouw sociale gezicht zien, toon je aan maatschappelijk verantwoord te ondernemen en vul je jouw Social Return verplichting in.

DOEGOODS-banner

Voor ieder wat wils

Met DOEGOODS heb je volop keuze. Wat dacht je van een pakket met streekproducten? Of een gevarieerd pakket met een door onze medewerkers handgemaakt geschenk? Of kies je liever voor een borrelpakket of een pakket vol met complimenten? Waar je ook voor kiest, je zorgt niet alleen voor een glimlach op het gezicht van jouw medewerkers of relaties maar ook op de vele gezichten van de mensen achter DOEGOODS.

DOEGOODS-kerstdoos

Wat doen we met de winst

Extra mooi aan DOEGOODS is dat telkens als je jouw medewerkers verrast met een van onze producten, je tegelijkertijd zorgt voor werk en  ontwikkeling van medewerkers van IBN. Zij maken de kartonnen designproducten zelf of stellen de pakketten samen. De winst die we maken gaat rechtstreeks naar onze aanpak laaggeletterdheid. En daar help je onze medewerkers weer mee om beter te leren lezen, schrijven en rekenen.

Vrouw 2 - 3e alinea
smilies
Scroll naar top