Dag van de Zorg

Momenten

Product

Budget

Minimum bestelhoeveelheid

filters

Sociaal en duurzaam

Zelf samenstellen

Eigen productielocaties

Duurzaam bezorgd

Dag van de Zorg

Dag van de Zorg

Op 12 mei 2024 is het de Dag van de Zorg. Verras jouw medewerkers en/ of relaties met een duurzaam geschenk van DOEGOODS. Voor hen die altijd zorg verlenen aan anderen. Waardeer hun tomeloze inzet met een uniek cadeau. Mensen die werkzaam zijn in de zorg voelen het werk vaak als hun roeping. Het komt vanuit een intrinsieke motivatie om zorg te verlenen, iets te kunnen betekenen voor een ander. Juist in deze tijden van krapte op de arbeidsmarkt en de hoge eisen die worden gesteld aan de zorg, is het heel mooi om deze hardwerkende krachten welverdiend in het zonnetje te zetten!

Ontstaan


De dag van de Zorg is een jaarlijks terugkerende dag. Waarom is de Dag van de Zorg altijd op 12 mei? Een leuk weetje is dat dit de verjaardag is van de wereldberoemde Engelse Verpleegster Florence Nightingale (geboren in 1820). Als dochter van een welgestelde Engelse familie liep ze tegen beperkingen aan. Zij besloot zich niet te conformeren aan de aristocratie. Ondanks hevig verzet vanuit haar familie, ging ze de verpleging in en aan het werk in een ziekenhuis. Ze besloot haar hart te volgen om armen, zieken en gewonden te helpen. Zij werd uiteindelijk gezien als de grondlegger van de moderne verpleegkunde.

Duurzame geschenken


Jouw waardering geven aan je zorgmedewerkers kan met een duurzaam geschenk van DOEGOODS. Duurzaamheid komt steeds meer onder de aandacht in de zorg. Preventieve zorg wordt steeds belangrijker. Er is steeds meer bewustzijn voor voeding en gezonder leven. En dat sluit heel mooi aan bij een duurzaam geschenk van DOEGOODS. In onze geschenken vind je ook biologische producten en artikelen die zijn geproduceerd van gerecyclede materialen.

Klein geschenk groot gebaar


Laat zien dat jouw zorgmedewerkers en relaties van onschatbare waarde zijn. Jij kunt met een geschenk van DOEGOODS ook voor hen zorgen. Je laat hiermee zien dat je hen waardeert. En dat is in deze tijden nog belangrijker dan ooit. Denk alleen al aan de hoge eisen en protocollen waaraan de zorg moet voldoen. De onregelmatige werktijden, de medewerkers die een stap extra zetten om het tekort op te vangen van handjes. Geef zorg aan jouw medewerkers en relaties! Een klein geschenk zorgt voor een groot gebaar.

Word jij ook de Floris Nightingale


Als werkgever kun jij die Floris Nightingale zijn door het geven van een geschenk van DOEGOODS. Hiermee doe je goed. Je zorgt voor een positieve impact bij jouw medewerkers en relaties . En je helpt tegelijkerheid mensen die extra ondersteuning nodig hebben op de arbeidsmarkt. Je geschenk wordt met liefdevolle zorg voor jou ingepakt. Waardevol werk waardoor zij (weer) meedoen in de maatschappij. Bovendien kunnen zij zich verder ontwikkelen doordat de winst door DOEGOODS wordt geïnvesteerd in cursussen.

Met een geschenk van DOEGOODS laat je zien dat jouw organisatie sociaal ondernemen omarmt en geef je direct invulling aan Social return. Een passend geschenk? Daar denken we bij DOEGOODS graag met je over mee. Je vindt in onze webshop een selectie van geschenken. Wil je jouw geschenk liever personaliseren of liever maatwerk? Wij zorgen ook voor duurzame geschenken op maat.

Wil je advies? Of langskomen in onze showroom? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op!