Dag van de Bouw

Dag van de Bouw 2024

Momenten

Product

Budget

Minimum bestelhoeveelheid

filters

Sociaal en duurzaam

Zelf samenstellen

Eigen productielocaties

Duurzaam bezorgd

Dag van de Bouw

Dag van de Bouw 2024

Dag van de Bouw

Op 8 juni 2024 is het de Dag van de Bouw. Verras jouw medewerkers en/ of relaties en toon jouw waardering met een duurzaam geschenk van DOEGOODS. Het is vandaag de dag steeds moeilijker om aan personeel te komen. Zeker goede vakkrachten voor de bouw zijn lastig te vinden in deze tijd van krapte op de arbeidsmarkt. Vakkrachten in de bouw zijn mensen die met veel passie hun vak uitvoeren. Graag met hun handen werken. Met techniek bezig zijn. Extra mooi om juist deze hardwerkende medewerkers in het zonnetje te zetten!

Jaarlijks terugkerende dag


De Dag van de Bouw is een jaarlijkse terugkerende dag voor de bouw en infra. Het is een dag waarop ook veel bouwbedrijven bouwprojecten openstellen zodat mensen een kijkje achter de schermen kunnen nemen. Aannemers en bouwbedrijven maken van deze gelegenheid gebruik om hun mooiste bouwprojecten te laten zien. De Dag van de Bouw is in het leven geroepen sinds 2006 door Bouwend Nederland tijdens de campagne ‘De Bouw maakt het’. Een leuk weetje is dat 24% van de Nederlandse bevolking de Dag van de Bouw inmiddels ook kent.

Vier de dag van de bouw met unieke presentjes voor je personeel


De Dag van de Bouw is het perfecte moment om waardering te tonen voor de harde werkers in de bouwsector. Met de unieke geschenken van DOEGOODS laat je jouw personeel en relaties binnen de bouw zien hoe belangrijk zij zijn. Onze selectie van attenties is speciaal uitgekozen om de veerkracht en het vakmanschap van de bouwprofessionals te eren.

De leukste geschenken voor bouwprofessionals


Bij Doegoods begrijpen we dat elk bouwproject een meesterwerk is en dat dit onmogelijk is zonder de passie en knowhow van deze vaklieden. Daarom bieden we op maat gemaakte en samengestelde geschenken die perfect aansluiten bij de wensen en behoeften van de bouwprofessional. Of het nu gaat om een leuk barbequepakket, of een welverdiende traktatie voor na het werk, onze producten zijn met zorg geselecteerd en dragen bij aan een duurzame en positieve werkomgeving.


Laat je waardering blijken tijdens de dag van de bouw


De Dag van de Bouw is een uitgelezen kans om je dankbaarheid te tonen met een doordacht geschenk. Bij DOEGOODS maken we het eenvoudig om de perfecte attenties te vinden die passen bij jouw waardering voor het harde werk dat wordt verricht in de bouw. Onze geschenken zijn niet alleen een blijk van erkenning, maar zorgen ook voor een stukje werkgeluk en tevredenheid van de bouwprofessionals die we speciaal op deze dag vieren.

Wil je graag advies? Of langskomen in onze showroom? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op!