Dag van de Bouw

Dag van de Bouw

Momenten

Product

Budget

Minimum bestelhoeveelheid

filters

Sociaal en duurzaam

Zelf samenstellen

Eigen productielocaties

Duurzaam bezorgd

Dag van de Bouw

Dag van de Bouw

Dag van de Bouw

Op 8 juni 2024 is het de Dag van de Bouw. Verras jouw medewerkers en/ of relaties en toon jouw waardering met een duurzaam geschenk van DOEGOODS. Het is vandaag de dag steeds moeilijker om aan personeel te komen. Zeker goede vakkrachten voor de bouw zijn lastig te vinden in deze tijd van krapte op de arbeidsmarkt. Vakkrachten in de bouw zijn mensen die met veel passie hun vak uitvoeren. Graag met hun handen werken. Met techniek bezig zijn. Extra mooi om juist deze hardwerkende medewerkers in het zonnetje te zetten!

Jaarlijks terugkerende dag


De Dag van de Bouw is een jaarlijkse terugkerende dag voor de bouw en infra. Het is een dag waarop ook veel bouwbedrijven bouwprojecten openstellen zodat mensen een kijkje achter de schermen kunnen nemen. Aannemers en bouwbedrijven maken van deze gelegenheid gebruik om hun mooiste bouwprojecten te laten zien. De Dag van de Bouw is in het leven geroepen sinds 2006 door Bouwend Nederland tijdens de campagne ‘De Bouw maakt het’. Een leuk weetje is dat 24% van de Nederlandse bevolking de Dag van de Bouw inmiddels ook kent.

Duurzame geschenken


Waardering geven aan je medewerkers kan bijvoorbeeld met een duurzaam geschenk van DOEGOODS. Vandaag de dag worden er ook steeds meer eisen gesteld aan het bouwen van duurzame woningen. Hoe mooi is het dat die duurzaamheid ook terugkomt in een geschenk van DOEGOODS. Onze geschenken worden namelijk ingepakt door mensen die extra ondersteuning nodig hebben op de arbeidsmarkt. Duurzaam en waardevol werk. Daarnaast vind je in assortiment ook producten terug die duurzaam zijn geproduceerd of zijn gemaakt van gerecyclede materialen. Extra mooi is dat een duurzaam geschenk van DOEGOODS dan ook mooi aansluit bij de waarde om duurzaam te bouwen.

Klein geschenk groot gebaar


Bouwen betekent nog veel meer. Het betekent ook bouwen aan de relatie met jouw medewerkers en/of klanten. Alles wat je aandacht geeft groeit. Dus ook de aandacht en de waardering die je geeft aan je medewerkers en relaties. Een klein geschenk is een groot gebaar. Je zult ervan versteld staan hoeveel positieve impact dit geeft. Wil je de relatie verder uitbouwen en zorgen voor ook sociale impact? Denk dan aan een geschenk van DOEGOODS.

Passend geschenk


Een passend geschenk? Daar denken we bij DOEGOODS graag met je over mee. Je vindt in onze webshop een selectie van geschenken. Wil je het liever personaliseren of maatwerk? Wij bouwen jouw duurzame geschenk ook op maat.

Wil je graag advies? Of langskomen in onze showroom? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op!