Meet the team: Tim Witsiers

“Hallo allemaal! Mijn naam is Tim Witsiers, 32 jaar, Brandmanager bij DOEGOODS. Alles wat zich afspeelt rondom het merk DOEGOODS zit ergens in mijn week verstopt. Het beschermen van onze propositie, kwaliteitsmonitoring, logistiek, sales, inkoop, marketing. Je komt me overal tegen!

Thuis ben ik man, vader van twee en hoofdaannemer van de verbouwing van ons oude huis waar ik in de loze uren mee bezig ben. Ik ben altijd bezig, maar hou ook zeker van genieten van de grote en kleine dingen in het leven. Buiten mijn werk om kan ik intens gelukkig worden van een vakantie naar Frankrijk met de caravan. Slippers en zwembroek mee en klaar!

Sinds 2006 ben ik werkzaam bij IBN , het moederbedrijf van DOEGOODS. Mijn avontuur begon met een bijbaan in de schoonmaak en ik ben nooit meer weggegaan. Diverse functies en jaren later noem ik het vaak mijn uit de hand gelopen hobby. Ik haal nog steeds zoveel energie en positiviteit uit mijn werk dat het niet echt als werken voelt, maar een verlengstuk van wie ik ben en wil zijn. Het allermooiste aan mijn tijd binnen het bedrijf tot dusver zijn alle bijzondere mensen die ik heb mogen ontmoeten. Ik kan alleen maar hopen dat anderen een stukje van mij met zich meedragen zoals ik dat van hen doe. Al die verhalen…

Van concept eind 2016 tot nu ben ik enorm trots betrokken te zijn geweest bij DOEGOODS en waar we nu staan. Wij zijn het sociale en duurzame alternatief op de geschenkenmarkt geworden. En ook hier heb ik gaandeweg aan de kant van zowel onze klanten als leveranciers zoveel leuke, enthousiaste en betrokken mensen mogen ontmoeten.

Ik merk dat het sociaal en duurzaam ondernemen gelukkig steeds meer gemeengoed aan het worden is en dat we als bedrijf op het moment een echte voorbeeldfunctie hebben voor andere bedrijven. Ik zet me er graag voor in deze kennis te delen en te bekijken of hier mooie samenwerkingen uit kunnen ontstaan.

Zin om een keer kennis te maken of concreet op zoek naar het mooiste cadeau? Maak een afspraak via 0413-334488. Dan spreek ik je graag binnenkort!”

Gerelateerde berichten

Paas me dat ei!

Paas me dat ei!

mooi geefmoment De afgelopen jaren zien we bij DOEGOODS een leuke ontwikkeling: Pasen is een nieuw en jaarlijks groeiend geefmoment…
DOEGOODS en Too Good To Go!

DOEGOODS en Too Good To Go!

Bij DOEGOODS hebben we altijd nog wat restanten na het kerstseizoen.een gedeelte gaat naar de #voedselbank en een gedeelte bieden we aan via de…
DOEGOODS kerstgeschenken '21 staan online

DOEGOODS kerstgeschenken '21 staan online

De kerstgeschenken van DOEGOODS voor 2021 staan online. We zijn ontzettend trots op deze very merry serie kerstgeschenken en kerstpakketten.…

Product is aan het mandje toegevoegd

DOEGOODS