Meet the team: Claudia Sanders

“Hoi allemaal, mijn naam is Claudia Sanders en ik ben 38 jaar jong. Sinds kort ben ik begonnen als commercieel medewerkster bij Doegoods.

Nadat ik bijna 10 jaar als klantenservice medewerkster in de meubelbranche heb gewerkt ben ik op zoek gegaan naar een nieuwe uitdaging én deze vond ik bij DOEGOODS. In mijn rol ondersteun ik mijn collega’s waar nodig. Ik vind het leuk om met cijfertjes te werken en dat kan ik hier goed in kwijt met het maken van de calculaties en offertes.

Doordat ik weke-delen reuma heb is het niet altijd makkelijk om een passende baan te vinden. Bij DOEGOODS heb ik weer de kans gekregen om mij binnen mijn kunnen volledig in te zetten. Dit is ook waar DOEGOODS voor staat. Met het kopen van je kerstpakket, relatiegeschenk of ander cadeautje bij ons help je namelijk ook mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt weer aan werk.
In de weekenden ben ik vaak te vinden op de kermis, de mensen, de lichtjes en de sfeer maken dat ik daar volop geniet. Dit is een grote passie van mij. Verder doe ik graag leuke dingen met het gezinnetje van mijn zusje. Lekker naar de speeltuin, naar de dierentuin of gewoon lekker spelen achter in de tuin. Ook zet ik mij in voor de minima in Uden. Hiervoor zamel ik speelgoed, kleding, verzorgingsproducten en levensmiddelen in.

“Hoi allemaal, mijn naam is Claudia Sanders en ik ben 38 jaar jong. Sinds kort ben ik begonnen als commercieel medewerkster bij Doegoods.

Nadat ik bijna 10 jaar als klantenservice medewerkster in de meubelbranche heb gewerkt ben ik op zoek gegaan naar een nieuwe uitdaging én deze vond ik bij DOEGOODS. In mijn rol ondersteun ik mijn collega’s waar nodig. Ik vind het leuk om met cijfertjes te werken en dat kan ik hier goed in kwijt met het maken van de calculaties en offertes.

Doordat ik weke-delen reuma heb is het niet altijd makkelijk om een passende baan te vinden. Bij DOEGOODS heb ik weer de kans gekregen om mij binnen mijn kunnen volledig in te zetten. Dit is ook waar DOEGOODS voor staat. Met het kopen van je kerstpakket, relatiegeschenk of ander cadeautje bij ons help je namelijk ook mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt weer aan werk.
In de weekenden ben ik vaak te vinden op de kermis, de mensen, de lichtjes en de sfeer maken dat ik daar volop geniet. Dit is een grote passie van mij. Verder doe ik graag leuke dingen met het gezinnetje van mijn zusje. Lekker naar de speeltuin, naar de dierentuin of gewoon lekker spelen achter in de tuin. Ook zet ik mij in voor de minima in Uden. Hiervoor zamel ik speelgoed, kleding, verzorgingsproducten en levensmiddelen in.

Ik hoop de aankomende jaren nog met plezier deel uit te maken van het DOEGOODS team en wie weet spreek of zie ik u in onze showroom. Je kunt een afspraak maken door te bellen naar 0413-334488 of te mailen naar doegoods@ibn.nl.”

Gerelateerde berichten

Paas me dat ei!

Paas me dat ei!

mooi geefmoment De afgelopen jaren zien we bij DOEGOODS een leuke ontwikkeling: Pasen is een nieuw en jaarlijks groeiend geefmoment…
DOEGOODS en Too Good To Go!

DOEGOODS en Too Good To Go!

Bij DOEGOODS hebben we altijd nog wat restanten na het kerstseizoen.een gedeelte gaat naar de #voedselbank en een gedeelte bieden we aan via de…
DOEGOODS kerstgeschenken '21 staan online

DOEGOODS kerstgeschenken '21 staan online

De kerstgeschenken van DOEGOODS voor 2021 staan online. We zijn ontzettend trots op deze very merry serie kerstgeschenken en kerstpakketten.…

Product is aan het mandje toegevoegd

DOEGOODS