Showroom

Bezoek onze showroom

Alle DOEGOODS kerstpakketten, relatiegeschenken en personeelscadeaus die je hier online ziet, kun je ook zien, proeven, ruiken en voelen voordat je een bestelling plaatst. In de showroom op ons hoofdkantoor in het Brabantse Oss, ontvangen we je graag om ons assortiment geschenkpakketten en handgemaakte designgeschenken aan je te presenteren. Op die manier werken we nog persoonlijker met elkaar samen aan de meest stralende, vrolijke en waardevolle geschenken voor je medewerkers, klanten en relaties.

Geschenken op maat gemaakt

Wanneer je op zoek bent naar een op maat gemaakt geschenk of pakket, dan is een bezoek aan de showroom een goed startpunt. We nemen alle wensen en mogelijkheden rustig met elkaar door en maken desgewenst direct de afspraken voor levering en bezorging, daarna gaan we met zorg voor je aan de slag. Je bent van harte welkom!

Ontmoet ons team

Bij DOEGOODS houden we van samenwerken, met jou en met al onze medewerkers. Met elkaar zorgen we voor de mooiste geschenkpakketten en het beste resultaat voor jou, je klanten, collega’s, medewerkers en relaties. En dat doen we met z’n allen: het DOEGOODS-kernteam en de vele mensen die zorgen voor het samenstellen, assembleren van designproducten, inpakken van pakketten, vervoeren en bezorgen. Wij houden van onze klanten. Er gaat zoveel zorg, plezier en liefde in DOEGOODS relatie- en kerstpakketten, dat voel je wanneer je ze ontvangt en wanneer je ze geeft. Ja, wij houden van ons werk!

Astrid
Astrid
Relatiebeheer, sales, enthousiast, creatief, mensenmens, rommelmarktfan, vive la France en zwemSter.
Claudia
Claudia
Stille kracht, uitermate klantgericht, supersecuur, kermisliefhebber in hart en nieren, gezelligheidsdier.
Saskia
Saskia
Regelaar, ontwikkelen, creatief, houdt wel van een uitdaging, Italië fan, kookt graag en is fiets(St)er.
Tijs
Tijs
Besteller, secuur, flexibel, meedenkend, positief, muziek, motor, BBQ-master, bier en wijnproever.
Tim
Tim
Creatief, logistiek, verbinder, verbouwer, liberté egalité fraternité, whisky en een sigaar op z'n tijd.

Onze productietijgers

Enthousiast, hardwerkend en divers. Dankzij ons uitgebreide team productietijgers kunnen wij geschenken, pakketten en cadeaus in forse volumes bij jou op de stoep bezorgen. Geen bestelling gaat dit team te ver. Zij zijn onze ruggengraat. Een groot deel van dit team bestaat uit de mensen die je in hun werk en ontwikkeling steunt bij elke bestelling die jij bij ons plaatst. Meer over deze mooie vorm van social return lees je hier.

Maatwerk? Dat werkt!

Soms wil je nét dat beetje extra’s voor je geschenk? Bij DOEGOODS maken we werk van maatwerk. Deel jouw wensen, dan zorgen we samen voor het perfecte geschenk. Door DOEGOODS op maat gemaakt voor jou! 

Organisatie
Naam*
Telefoonnummer*
E-mail*
Jouw wensen*
Aantal gewenste pakketten*

Product is aan het mandje toegevoegd