DOEGOODS > Blog > Het Goed en DOEGOODS introduceren kerstpakket met tweedehands kringloopproducten  

Kringloopwarenhuis Het Goed en sociale relatiegeschenkenleverancier DOEGOODS slaan de handen ineen om verspilling tegen te gaan. DOEGOODS introduceert namelijk een kerstpakkettenconcept waarin tweedehands kringloopproducten worden opgenomen. Het thema van dit pakket? Frankrijk! De ‘Too Good to be wasted’ kerstpakketten van DOEGOODS bevatten naast lekkernijen uit Frankrijk ook kwalitatieve kringloopvondsten die passen bij het thema van het kerstpakket, zoals bijvoorbeeld Franse wijngidsen of receptenboekjes.  

Betere wereld

Beiden streven we als initiatiefnemers naar een circulaire economie en inclusieve arbeidsmarkt. Door toevoeging van de tweedehands producten is elk ‘Too good to be wasted’ kerstpakket uniek en wordt er bijgedragen aan een betere wereld. Het Goed is een van de grootste kringlooporganisaties van Nederland met als missie om werk te maken door hergebruik. Met 30 kringloopwarenhuizen en 1800 sociale doeners, geeft Het Goed jaarlijks 10 miljoen producten een nieuw leven. 

Samen zetten we ons in voor inclusie

De kerstpakketten van DOEGOODS worden verpakt door medewerkers van het moederbedrijf IBN. Het gaat om mensen die extra ondersteuning nodig hebben op de arbeidsmarkt. IBN is een sociale onderneming die kansen biedt aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Een visie die tevens past bij kringloopwarenhuis Het Goed, dat ook werkplekken biedt aan mensen die het zonder steun niet redden op de arbeidsmarkt.

Kerstpakket bestellen?

De keuze bestaat uit twee pakket–opties: het Too Good To Be Wasted pakket en het Doe Goed pakket. Waar de eerste ook uit tweedehands producten bestaat, bevat het Doe Goed pakket een cadeaukaart van Het Goed. Zo kunnen ontvangers zelf op zoek gaan naar een passend Frans product dat hun feestdagen compleet maakt.

Al vanaf 1 juni te bestellen!

De Franse kerstpakketten zijn vanaf 1 juni en tot en met 8 december te bestellen via de website van DoeGoods.

Over Het Goed
De missie van Het Goed is werk maken door hergebruik. Dit bereiken ze door gebruikte spullen een tweede leven te geven, en door dagelijks honderden mensen de mogelijkheid te bieden op een laagdrempelige manier (werk)ervaring op te doen. Het Goed is uitgeroepen tot Sustainable Retailer of the Year 2023-2024 en PSO 30+ gecertificeerd.

Met een geschenk van DOEGOODS laat je zien dat jouw organisatie sociaal ondernemen omarmt. We denken bij DOEGOODS graag met je mee. Je vindt in onze webshop een selectie van geschenken. Wil je jouw geschenk liever personaliseren of liever maatwerk? Wij zorgen ook graag voor een duurzame geschenken op maat.

Wil je advies? Of langskomen in onze showroom? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op!


doegoods en het goed slaan handen ineen
Op foto: Ad Vogels Regio bedrijfsleider Het Goed, Astrid Davis-Vugts Salesmanager DOEGOODS

Gerelateerde artikelen

De Dag van de Schoonmaak 2024

Op 8 juni 2024 is het de Dag van de Bouw. Verras jouw medewerkers en/ of relaties en toon jouw waardering met een duurzaam geschenk van DOEGOODS.

De Dag van de Bouw 2024

Op 8 juni 2024 is het de Dag van de Bouw. Verras jouw medewerkers en/ of relaties en toon jouw waardering met een duurzaam geschenk van DOEGOODS.

De Dag van de Zorg 2024

Op 12 mei 2024 is het de Dag van de Zorg. Verras jouw medewerkers en/ of relaties. Zij die altijd zorg verlenen aan anderen te waarderen met een duurzaam geschenk van DOEGOODS.