DOEGOODS kerstgeschenken '21 staan online

De kerstgeschenken van DOEGOODS voor 2021 staan online. We zijn ontzettend trots op deze very merry serie kerstgeschenken en kerstpakketten. En zoals je weet doe je het altijd goed voor iedereen met een DOEGOODS kerstpakket. Méér kerst in één pakket, krijg je nergens anders. Blader vast eens rustig door ons kerstverse aanbod cadeaus en maak nu alvast jouw keuze.

EEN KERSTPAKKET WAARMEE JE HET VOOR IEDEREEN GOED DOET
Gezellig samenzijn met de feestdagen is een groot goed, misschien nu wel meer dan ooit. Ook waardering uitspreken naar elkaar, iemand verrassen, samen genieten van warmte, gezelligheid en lekker eten en drinken. Met DOEGOODS heb je volop keuze om dit mogelijk te maken. Met kerstpakketten waarmee je jouw medewerkers en relaties kunt verrassen én jij je sociaal hart kunt laten spreken. Wat dacht je van een pakket vol streekproducten. Of een gevarieerd pakket met een door onze medewerkers handgemaakt geschenk? Een stoer pakket met vuurkorf? Of juist een relaxpakket? Waar je ook voor kiest, je zorg voor een glimlach op het gezicht van de ontvangers én ook op de vele gezichten van de mensen achter DOEGOODS.

DOEGOODS geschenken zijn duurzaam en vriendelijk voor mens en milieu. Maar wat de kerstpakketten van DOEGOODS écht bijzonder maakt, zijn de mensen erachter. Alle producten zijn namelijk gemaakt, samengesteld of ingepakt door mensen die, om welke reden dan ook, moeite hebben met het vinden van een reguliere baan. Deze mensen zijn werkzaam bij IBN, een organisatie die ernaar streeft dat ieder mens weer mee kan doen. Dat mensen vanuit hun eigen talent en ambities kunnen bouwen aan een loopbaan. Meer daarover lees je onder andere hier.

NU BESTELLEN IS STRAKS GENIETEN
Onze kerstgeschenken worden met heel veel zorg en liefde voor je samengesteld en ingepakt. Dat zie je, dat proef je, dat voel je. De uitlevering van kerstpakketten vindt plaats tussen 1 november en 31 januari, maar zorgeloos bestellen kan natuurlijk nu al. Uiterlijk tot en met de vrijdag van de derde week in november. Alle data en leveringsvoorwaarden, vind je hier.

Gerelateerde berichten

Paas me dat ei!

Paas me dat ei!

mooi geefmoment De afgelopen jaren zien we bij DOEGOODS een leuke ontwikkeling: Pasen is een nieuw en jaarlijks groeiend geefmoment…
DOEGOODS en Too Good To Go!

DOEGOODS en Too Good To Go!

Bij DOEGOODS hebben we altijd nog wat restanten na het kerstseizoen.een gedeelte gaat naar de #voedselbank en een gedeelte bieden we aan via de…
Meet the team: Claudia Sanders

Meet the team: Claudia Sanders

“Hoi allemaal, mijn naam is Claudia Sanders en ik ben 38 jaar jong. Sinds kort ben ik begonnen als commercieel…

Product is aan het mandje toegevoegd

DOEGOODS