Over DoeGoods

Wij bieden je de mooiste en meest verrassende relatiegeschenken, kerstpakketten, designproducten en seizoensattenties. En dat doen we niet alleen voor jou, maar ook voor onze eigen medewerkers, want in elk geschenk en pakket van DOEGOODS zit een flinke dosis social return verpakt. Je doet het dus altijd goed met DOEGOODS, voor jezelf en voor anderen.

Kies voor onze geschenken

In samenwerking met ons moederbedrijf IBN bieden we kansen aan medewerkers die het zonder steuntje in de rug (nog) niet redden op de arbeidsmarkt. We creëren een plek waar ze zichzelf kunnen zijn en bieden werk waarin ze uitblinken. Dat geeft een voldoening die nauwelijks in woorden is uit te drukken.

In samenwerking met IBN, krijgen onze medewerkers een extra steuntje in de rug voor werk en ontwikkeling, op sociaal, professioneel, taal- en rekenkundig gebied. 

Meer weten over onze SROI-verplichting en wat jij bijdraagt met DOEGOODS? 

Met DoeGoods doe je het altijd goed

Werkplezier en klantgeluk zijn voor DOEGOODS een groot goed. Door je kerstpakketten en relatiegeschenken te kopen bij DOEGOODS laat je jouw sociale gezicht zien, toon je aan maatschappelijk verantwoord te ondernemen en vervul je jouw social return verplichting, zonder consessies aan prijs en kwaliteit te doen. Zo zorgen we samen voor een glimlach op de gezichten van jouw medewerkers of relaties en ook op de vele gezichten van de mensen achter DOEGOODS.

DoeGoods voor iedereen

Met DOEGOODS heb je volop keuze, voor iedereen en voor elke gelegenheid. Wat dacht je van een pakket met streekproducten? Of een gevarieerd pakket met een door onze medewerkers handgemaakt geschenk? Of kies je liever voor een gezellig borrelpakket of een pakket vol complimenten? Al onze geschenkpakketten, kerstpakketten en relatiegeschenken worden met de grootste zorg samengesteld en ingepakt met producten van Nederlandse leveranciers, zoveel mogelijk sociaal, duurzaam of regionaal. Dus welke keuze je ook maakt, je doet het altijd goed.

DoeGoods pakketten uit Brabant

Met regionaal bedoelen we bij DOEGOODS ook écht regionaal. Onze geschenkpakketten, kerstpakketten en relatiegeschenken komen uit Brabant. Ons motto ‘koop lokaal is het nieuwe normaal’ vind je in elk pakket terug. Omdat onze regionale leveranciers allemaal in de directe omgeving zitten, kunnen we die sociale, duurzame en verantwoorde ingrediënten en producten daadwerkelijk garanderen. Bovendien scheelt de afstand in het vervoer en hebben we korte lijnen om snel te kunnen schakelen. Nog zo’n mooi voordeel van de geschenken van DOEGOODS. Om over Bourgondisch genieten en Brabantse gezelligheid nog maar te zwijgen. Bezorgen doen we natuurlijk wel door heel Nederland, dus bestellen kun je overal.

De winst van DoeGoods

DOEGOODS houdt van mensen; onze klanten, leveranciers en onze medewerkers. En samen met al die mensen maken we op professionele wijze mooie dingen om trots op te zijn. Extra mooi aan DOEGOODS is dat telkens als je jouw medewerkers of relaties verrast met een van onze producten, je tegelijkertijd zorgt voor werk en ontwikkeling van onze productietijgers. Zij maken de kartonnen designproducten zelf of stellen de pakketten samen.

De winst die we maken gaat rechtstreeks naar de ontwikkeling van onze medewerkers in de vorm van reken-, taal en computerlessen, vaardigheden die iedereen nodig heeft om volwaardig te kunnen groeien in de maatschappij. Tel uit je winst!

Product is aan het mandje toegevoegd