Over DOEGOODS

Met DOEGOODS doe je het altijd goed

Werkplezier en klantgeluk zijn voor DOEGOODS een groot goed. Door je kerstpakketten en relatiegeschenken te kopen bij DOEGOODS laat je jouw sociale gezicht zien, toon je aan maatschappelijk verantwoord te ondernemen en vervul je jouw social return verplichting, zonder consessies aan prijs en kwaliteit te doen. Zo zorgen we samen voor een glimlach op de gezichten van jouw medewerkers of relaties en ook op de vele gezichten van de mensen achter DOEGOODS.

DOEGOODS voor iedereen

Met DOEGOODS heb je volop keuze, voor iedereen en voor elke gelegenheid. Wat dacht je van een pakket met streekproducten? Of een gevarieerd pakket met een door onze medewerkers handgemaakt geschenk? Of kies je liever voor een gezellig borrelpakket of een pakket vol complimenten? Al onze geschenkpakketten, kerstpakketten en relatiegeschenken worden met de grootste zorg samengesteld en ingepakt met producten van Nederlandse leveranciers, zoveel mogelijk sociaal, duurzaam of regionaal. Dus welke keuze je ook maakt, je doet het altijd goed.

DoeGoods kerstdoos

DOEGOODS pakketten uit Brabant

Met regionaal bedoelen we bij DOEGOODS ook écht regionaal. Onze geschenkpakketten, kerstpakketten en relatiegeschenken komen uit Brabant. Ons motto ‘koop lokaal is het nieuwe normaal’ vind je in elk pakket terug. Omdat onze regionale leveranciers allemaal in de directe omgeving zitten, kunnen we die sociale, duurzame en verantwoorde ingrediënten en producten daadwerkelijk garanderen. Bovendien scheelt de afstand in het vervoer en hebben we korte lijnen om snel te kunnen schakelen. Nog zo’n mooi voordeel van de geschenken van DOEGOODS. Om over Bourgondisch genieten en Brabantse gezelligheid nog maar te zwijgen. Bezorgen doen we natuurlijk wel door heel Nederland, dus bestellen kun je overal.

Ontmoet ons team

Bij DOEGOODS houden we van samenwerken, met jou en met al onze medewerkers. Met elkaar zorgen we voor de mooiste geschenkpakketten en het beste resultaat voor jou, je klanten, collega’s, medewerkers en relaties. En dat doen we met z’n allen: het DOEGOODS-kernteam en de vele mensen die zorgen voor het samenstellen, assembleren van designproducten, inpakken van pakketten, vervoeren en bezorgen. Wij houden van onze klanten. Er gaat zoveel zorg, plezier en liefde in DOEGOODS relatie- en kerstpakketten, dat voel je wanneer je ze ontvangt en wanneer je ze geeft. Ja, wij houden van ons werk!

Astrid Davis Vugts
Astrid
Relatiebeheer, sales, enthousiast, creatief, mensenmens, rommelmarktfan, vive la France en zwemSter.
DOEGOODS - Mieke Klaassen
Mieke
Orderbeheer, verkoopfacturen, acquisitie, enthousiast, mensenmens, theater, gaat een uitdaging niet aan de weg.
Claudia Sanders
Claudia
Stille kracht, uitermate klantgericht, supersecuur, kermisliefhebber in hart en nieren, gezelligheidsdier.
Saskia van Schijndel van der Spank
Saskia
Regelaar, ontwikkelen, creatief, houdt wel van een uitdaging, Italië fan, kookt graag en is fiets(St)er.
Tim Witsiers
Tim
Creatief, logistiek, verbinder, verbouwer, liberté egalité fraternité, whisky en een sigaar op z'n tijd.
Vrouw productiewerk

De winst van DOEGOODS

DOEGOODS houdt van mensen; onze klanten, leveranciers en onze medewerkers. En samen met al die mensen maken we op professionele wijze mooie dingen om trots op te zijn. Extra mooi aan DOEGOODS is dat telkens als je jouw medewerkers of relaties verrast met een van onze producten, je tegelijkertijd zorgt voor werk en ontwikkeling van onze productietijgers. Zij maken de kartonnen designproducten zelf of stellen de pakketten samen.

De winst die we maken gaat rechtstreeks naar de ontwikkeling van onze medewerkers in de vorm van reken-, taal en computerlessen, vaardigheden die iedereen nodig heeft om volwaardig te kunnen groeien in de maatschappij. Tel uit je winst!

Product is aan het mandje toegevoegd

DOEGOODS