geschenken met sociale impact

Wie zijn we en wat doen we:

Met een DOEGOODS-geschenk doe je altijd iets goeds voor jezelf en je personeel of relaties. Je kiest voor duurzame producten, vriendelijk voor mens en milieu. En je zorgt voor nog meer sociale impact doordat jouw geschenk is gemaakt, samengesteld of ingepakt door mensen die, om wat voor reden dan ook, moeite hebben met het vinden van een reguliere baan.  

Onze hardlopers

mijneigenDOEGOODS.nl

Online cadeau keuzeconcept

Laat jouw collega’s zelf online een kerstgeschenk kiezen!

  • Geefmoment met leuk doosje
  • Gepersonaliseerde waardebon
  • Gepersonaliseerde webshop
  • Zelf kiezen uit meer dan 1000 geschenken
  • Kies één of meerdere geschenken

Speciaal voor jou

Kerstpakketten bestellen

Met DOEGOODS maak je altijd de goede keuze dankzij het aanbod duurzame producten en ons sociale karakter. Bij ieder van onze geschenkpakketten pakken we namelijk een dankbare dosis social return in.

Geschenken op maat

Wanneer je op zoek bent naar een op maat gemaakt geschenk of pakket, stuur een bericht, bel onze accountmanagers en bezoek dan onze showroom. Samen maken we er iets moois van!

Blog

Het Goed en DOEGOODS introduceren kerstpakket met tweedehands kringloopproducten  

Kringloopwarenhuis Het Goed en sociale relatiegeschenkenleverancier DOEGOODS slaan de handen ineen om verspilling tegen te gaan. DOEGOODS introduceert namelijk een kerstpakkettenconcept waarin tweedehands kringloopproducten worden opgenomen.

De Dag van de Schoonmaak 2024

Op 8 juni 2024 is het de Dag van de Bouw. Verras jouw medewerkers en/ of relaties en toon jouw waardering met een duurzaam geschenk van DOEGOODS.

De Dag van de Bouw 2024

Op 8 juni 2024 is het de Dag van de Bouw. Verras jouw medewerkers en/ of relaties en toon jouw waardering met een duurzaam geschenk van DOEGOODS.

Testimonials

Wiltec BV

“Wij krijgen alleen maar mooie en fijne reacties van collega’s op ons DOEGOODS kerstpakket! Daarnaast was het natuurlijk heel prettig dat alles netjes en stipt op tijd werd bezorgd door jullie vervoersbedrijf. Kortom voor ons was het een groot succes.”

Van Driel Vervoer

“Wij kopen al jaren onze geschenken en kerstgeschenken bij DOEGOODS. Lekker regionaal en goed geregeld. Even samen lunchen en dan de showroom in om zelf een pakket samen te stellen. Hier kan het nog!”

AantWerk

“Wij zoeken met onze stichting naar cadeaus en geschenken die goed passen bij onze visie en missie. Sociaal, duurzaam en goed verzorgd komen hier allemaal in terug. Bij DOEGOODS klopt het hele plaatje voor ons!”

Van Wijnen

“Wat zag het er leuk uit! De verpakking met de gepersonaliseerde kaart erop was een goede keuze, de inhoud was heerlijk. Bij onze collega’s op de vestigingen die de ontvangst en verspreiding van presentjes verzorgen hebben we navraag gedaan,; ook daar is de attentie in goede aarde ontvangen. Kortom; jullie hebben een tevreden klant.”

Actief Zorg

“Met Pasen hebben wij voor ons personeel heerlijke paaseitjes van DOEGOODS ontvangen, alles zat in ‘custommade’ doosjes en het zag er echt top uit. Daarnaast altijd fijne communicatie en snelle reactie, top!”

Baker Tilly

“DOEGOODS heeft al een aantal keer leuke presentjes voor onze medewerkers verzorgd. Hierin worden we altijd goed geholpen en wordt er op een fijne manier met ons meegedacht.”

Axians

“Helaas hebben de paaseitjes het bij ons niet overleefd tot Pasen. Ze waren heerlijk!”

Attender Groen

“De medewerkers zijn enthousiast en brengen onze wensen in combinatie met het budget goed in kaart. Dit wordt vertaald naar een mooi geschenk.”

Krekel Autisme Coaching

Hier vinden wij onze relatiegeschenken waarin alles wat we belangrijk vinden samen komt. Maatwerk, sociaal en duurzaam!