Goed doen kan
het hele jaar door
met DoeGoods

Een cadeau voor iedereen

Brievenbusgeschenken, borrelgeschenken, seizoensgeschenken, DOEGOODS staat het hele jaar voor je klaar om jouw medewerkers en relaties van lekkere, leuke, bijzondere, duurzame én sociale geschenkpakketten te voorzien. Zelfgemaakt, streekgebonden, biologisch of helemaal op maat als je wilt!

Kerstpakketten bestellen

Ons assortiment DOEGOODS kerstgeschenken staat weer online voor je klaar. Kies in alle rust wat je zoekt en bestel tijdig voor een stressloze en feestelijke kerst.

Doe het goed met DoeGoods

Bestel jouw kerstpakketten en relatiegeschenken bij DOEGOODS. Dan doe je het altijd goed. Je kiest voor kwalitatief hoogwaardige producten tegen een marktconforme prijs én een goede dienstverlening.

Met DOEGOODS maak je altijd de goede keuze dankzij het aanbod duurzame producten en ons sociale karakter. Bij ieder van onze geschenkpakketten pakken we namelijk een dankbare dosis social return in. Zo ben je verzekerd van de meest originele, duurzame en sociale relatie- en kerstgeschenken, tijdige en verzorgde levering en een glimlach op jouw gezicht en, nog belangrijker, op het gezicht van de ontvangers. Bovendien zorgen we samen voor een nog bredere glimlach op de gezichten van de mensen achter DOEGOODS.

Sociaal en duurzaam

Eigen
productlocaties

Zelf
samenstellen

Ontmoet ons team

Bij DOEGOODS houden we van samenwerken, met jou en met al onze collega’s. Met elkaar zorgen we voor de mooiste geschenkpakketten en het beste resultaat voor jou, je klanten, collega’s, medewerkers en relaties. En dat doen we gedreven en met veel plezier samen met het DOEGOODS-kernteam en de mensen achter de schermen! Dat zie je. Dat proef je. Dat voel je.

Astrid
Astrid
Claudia
Claudia
Saskia
Saskia
Tijs
Tijs
Tim
Tim

Deze merken kiezen DoeGoods

Product is aan het mandje toegevoegd